Fabia RS....Jaké trysky+čip=co to udělá???

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Octavius
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Fabia RS....Jaké trysky+čip=co to udělá???

Příspěvek od Octavius »

Zdravím přemýšlím nad lehkou modifikací motoru....
Chtěl bych vyměnit trysky a nějaký místní softík a zajímalo by mě co to asi udělá za výkon a cena...
Díky
Octavius
cupra
Aktivista

Re: Fabia RS....Jaké trysky+čip=co to udělá???

Příspěvek od cupra »

Octavius píše:Zdravím přemýšlím nad lehkou modifikací motoru....
Chtěl bych vyměnit trysky a nějaký místní softík a zajímalo by mě co to asi udělá za výkon a cena...
Díky
trysky menit nemusis,pokial chceš len chipovat a cena chipu u nas tak 8 tis ,neviem ako u vas ale tipujem podobne,navyšenie vykonu si pohladaj je tu toho more... ;)
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
Octavius
Sběrač informací

Re: Fabia RS....Jaké trysky+čip=co to udělá???

Příspěvek od Octavius »

cupra píše:
Octavius píše:Zdravím přemýšlím nad lehkou modifikací motoru....
Díky
trysky menit nemusis,pokial chceš len chipovat a cena chipu u nas tak 8 tis ,neviem ako u vas ale tipujem podobne,navyšenie vykonu si pohladaj je tu toho more... ;)
Ja vim ze nemusim, ale chtel bych....
Octavius
Fantik
Aktivista

Příspěvek od Fantik »

Lepší trysky jsou jen Race a k těm by to chtělo i lepší IC, turbo, spojku .....
Záleží kolik chceš investovat ;)
Octavius
Sběrač informací

Příspěvek od Octavius »

Fantik píše:Lepší trysky jsou jen Race a k těm by to chtělo i lepší IC, turbo, spojku .....
Záleží kolik chceš investovat ;)
Ohledne IC, neslo by jen seriovy vystrcit nejak ven? Nepomohlo by to?
A spojka, to by mohlo zvladnout kovokeramika, asi co? A se seriovym turbem by to neslo?
Octavius
Fantik
Aktivista

Příspěvek od Fantik »

Asi bude záležet na kolik koní se chceš dostat od toho se to bude odvíjet, sériový díly maj svoje hranice a pokud budeš chtít jít dál tak se bude muset upravovat a měnit. ;)
Octavius
Sběrač informací

Příspěvek od Octavius »

Fantik píše:Asi bude záležet na kolik koní se chceš dostat od toho se to bude odvíjet, sériový díly maj svoje hranice a pokud budeš chtít jít dál tak se bude muset upravovat a měnit. ;)
Tak jinak, treba samotnym cipem od Cimbu se da 120 kW, ale myslel jsem treba trochu vic...
Octavius
cupra
Aktivista

Příspěvek od cupra »

Octavius píše:
Fantik píše:Asi bude záležet na kolik koní se chceš dostat od toho se to bude odvíjet, sériový díly maj svoje hranice a pokud budeš chtít jít dál tak se bude muset upravovat a měnit. ;)
Tak jinak, treba samotnym cipem od Cimbu se da 120 kW, ale myslel jsem treba trochu vic...
tych 120 KW a 370 NM je standart,pre motor PD 130 a spojku aj prevodovku tak akorat.ale lepsi je chip na mieru od nejakej firmy, :-) musiš tu viac člankov prečitat a važne budeš mudrejši... ;)
Octavius
Sběrač informací

Příspěvek od Octavius »

cupra píše:
Octavius píše:
tych 120 KW a 370 NM je standart,pre motor PD 130 a spojku aj prevodovku tak akorat.ale lepsi je chip na mieru od nejakej firmy, :-) musiš tu viac člankov prečitat a važne budeš mudrejši... ;)
Tak rekneme, ze bych chtel cca 135 kW a k tomu nejak tak odpovidajici kroutak...Proto sem myslel uz na nejake trysky k tomu...Jde jen o to aby to vydrzela i ostatni seriova zarizeni....
Octavius
cupra
Aktivista

Příspěvek od cupra »

Octavius píše:
cupra píše:
Octavius píše: Tak jinak, treba samotnym cipem od Cimbu se da 120 kW, ale myslel jsem treba trochu vic...
Tak rekneme, ze bych chtel cca 135 kW a k tomu nejak tak odpovidajici kroutak...Proto sem myslel uz na nejake trysky k tomu...Jde jen o to aby to vydrzela i ostatni seriova zarizeni....
vsak to sa ti tu snažime vysvetlit... :roll: keby si chcel tych 135 KW ,tak min vetsi IC,popripade turbo GT1749 B z 150 HP motora(trysky su tam vetsinou stejne).což maš tak za 40 tis všetko to zladit softomza 10 tis a potom este 20 tis na spojku(nehovorim o fabiackych brzdach a ložiskach)a budeš mat istych min 140 KW(190HP)420 NM.cas na 1/4 mile okolo 15 sek. :D :) ;)
Bóďa
Aktivista

Příspěvek od Bóďa »

Trysky zvládnou přes 200PS, ale nedostaneš k naftě dost vzduchu. Přesněji ne se sériovým turbem. A k lepšímu turbu zase potřebuješ lepší intercooler. ;)
MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
ota1980
Přispěvovatel

Příspěvek od ota1980 »

a co tenhle motor,vydrží 190ps ?
Páša 150ps/370Nm,chip by Reesha :-)
Bóďa
Aktivista

Příspěvek od Bóďa »

Bez problémů. :)
MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
flekyc
Aktivista

Příspěvek od flekyc »

ota1980 píše:a co tenhle motor,vydrží 190ps ?
to PDčko vydrzi daleko vic nez 190hp ....
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
ota1980
Přispěvovatel

Příspěvek od ota1980 »

flekyc píše:
ota1980 píše:a co tenhle motor,vydrží 190ps ?
to PDčko vydrzi daleko vic nez 190hp ....
a kolik myslíš,že by vydrželo moje 74 kW ? Teď mám od Reeshy 150ps a kromě vstřiků bych nechtěl hrabat ve vnitřnostech..tedy písty,klikovku atd..nechat. Rád bych 190-200ps,ale ne na úkor životnosti motoru,vše ostatní bych vyměnil spojka,IC,turbo...ale časem až by byly peníze..
Páša 150ps/370Nm,chip by Reesha :-)
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“