Fabia RS....Jaké trysky+čip=co to udělá???
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Fabia RS....Jaké trysky+čip=co to udělá???
Zdravím přemýšlím nad lehkou modifikací motoru....
Chtěl bych vyměnit trysky a nějaký místní softík a zajímalo by mě co to asi udělá za výkon a cena...
Díky
Chtěl bych vyměnit trysky a nějaký místní softík a zajímalo by mě co to asi udělá za výkon a cena...
Díky
Octavius
Re: Fabia RS....Jaké trysky+čip=co to udělá???
trysky menit nemusis,pokial chceš len chipovat a cena chipu u nas tak 8 tis ,neviem ako u vas ale tipujem podobne,navyšenie vykonu si pohladaj je tu toho more...Octavius píše:Zdravím přemýšlím nad lehkou modifikací motoru....
Díky

BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
Re: Fabia RS....Jaké trysky+čip=co to udělá???
Ja vim ze nemusim, ale chtel bych....cupra píše:trysky menit nemusis,pokial chceš len chipovat a cena chipu u nas tak 8 tis ,neviem ako u vas ale tipujem podobne,navyšenie vykonu si pohladaj je tu toho more...Octavius píše:Zdravím přemýšlím nad lehkou modifikací motoru....
Díky
Octavius
tych 120 KW a 370 NM je standart,pre motor PD 130 a spojku aj prevodovku tak akorat.ale lepsi je chip na mieru od nejakej firmy,Octavius píše:Tak jinak, treba samotnym cipem od Cimbu se da 120 kW, ale myslel jsem treba trochu vic...Fantik píše:Asi bude záležet na kolik koní se chceš dostat od toho se to bude odvíjet, sériový díly maj svoje hranice a pokud budeš chtít jít dál tak se bude muset upravovat a měnit.

Tak rekneme, ze bych chtel cca 135 kW a k tomu nejak tak odpovidajici kroutak...Proto sem myslel uz na nejake trysky k tomu...Jde jen o to aby to vydrzela i ostatni seriova zarizeni....cupra píše:tych 120 KW a 370 NM je standart,pre motor PD 130 a spojku aj prevodovku tak akorat.ale lepsi je chip na mieru od nejakej firmy,Octavius píše:Tak jinak, treba samotnym cipem od Cimbu se da 120 kW, ale myslel jsem treba trochu vic...Fantik píše:Asi bude záležet na kolik koní se chceš dostat od toho se to bude odvíjet, sériový díly maj svoje hranice a pokud budeš chtít jít dál tak se bude muset upravovat a měnit.musiš tu viac člankov prečitat a važne budeš mudrejši...
Octavius
vsak to sa ti tu snažime vysvetlit...Octavius píše:Tak rekneme, ze bych chtel cca 135 kW a k tomu nejak tak odpovidajici kroutak...Proto sem myslel uz na nejake trysky k tomu...Jde jen o to aby to vydrzela i ostatni seriova zarizeni....cupra píše:tych 120 KW a 370 NM je standart,pre motor PD 130 a spojku aj prevodovku tak akorat.ale lepsi je chip na mieru od nejakej firmy,Octavius píše: Tak jinak, treba samotnym cipem od Cimbu se da 120 kW, ale myslel jsem treba trochu vic...musiš tu viac člankov prečitat a važne budeš mudrejši...

a kolik myslíš,že by vydrželo moje 74 kW ? Teď mám od Reeshy 150ps a kromě vstřiků bych nechtěl hrabat ve vnitřnostech..tedy písty,klikovku atd..nechat. Rád bych 190-200ps,ale ne na úkor životnosti motoru,vše ostatní bych vyměnil spojka,IC,turbo...ale časem až by byly peníze..flekyc píše:to PDčko vydrzi daleko vic nez 190hp ....ota1980 píše:a co tenhle motor,vydrží 190ps ?
Páša 150ps/370Nm,chip by Reesha