Převodovka je passat 3BG 6 rychlostí tedy předpokládám že z motoru AVF a tedy potřebuji sadu dle převodovky a to 240mm. Motor je AFN golf3
S výkonem bych se rád pohyboval přes 200 koní... vdedukoval jsem si že se pak krouťák pohybuje kolem 450 NM.
Řešení pro příčné motory je hafo ať už jako puzzle nebo jako sady sachs a podobně.....
Přemýšlím o NAtional s HDS obložením od renovaku..... po pár emailech padla hodnota 400 NM jako ohlas od uživatelů že to dává....
Pokud bych ale ponechal dvouhmotu dokáží dodat silnější přítlačák a přeobložit sériovou lamelu..... Z reakcí na forech jsem vydedukoval že dvouhmotnostní setrvačník to nevydrží.....
Na sadu national bohužel pasuje jen přítlačák national a dělají jen serii...
Rád bych se vešel do 20000 Kč..... tedy úplně se mi nechce jít do setrváku helixautosport to už vychází přes 30000......Zase lepší než dát spojku za 12000 po měsíci ji zničit a stejně investovat cca 30000
Skládal někdo někde nějakou sadu s lepším pítlačákem??? Nedaří se mi to najít.... jedno řešení jsem snad i objevil ale jen pro 228mm..... Otázka je jestli nebude lepší použí 228 mm sadu.... pak už asi jen vyřešit startér...
Ty sady os sachse race mají jednohmotu? dají se koupit v elitu? Momentálně nejsem schopen se do katalogu elitu podívat....
Díky za reakce