Dávám dohromady Golfa 1,9 Tdi 66kw ALH a po výměně turba stále nemám výkon tak jsem načet diagnostiku a psalo to váhu vzduchu a nestačil jsem se divit co s ní nějaký odborník vyved.. Jeden kabel byl napojen (modrý kabel) a šlo to do nějakého relátka po odpojení již nehlásí chybu váhy,ale výkon pořád nikde. Nevíte co to bylo za pokus a jestli tam bude nutné ještě něco dát do původního stavu?? Díky za info.
To je normalne, po tych rokoch praxe ma uz podbne chujoviny, vobec neudivuju, len udivuje debilizmus ludi co toto robili. Pchaju pazury do toho comu absolutne nerozumeju. A ver mi, ze budes prekvapeny ked zistis takto mu to predoslemu majitelovy spravili v autorizovanom servise
Prej tam v minulosti nějakej chiptuning proběhl..
Klekla mi diagnostika takže na tom budu dělat za cca týden dva. Jediný co jsem stihl bylo naměřit tlaky turba- je to ok?
uiqjirka píše:Jsi koukam nejak zaujaty proti autorizakum, ja mam zase zkusenosti, ze takove bastlirny často jezdi od tech "hodnych a sikovnych" garazniku.
Ano poznam niekolko garazmajstrov, ktory prevedu robotu tak, ze je naco pozerat. Vsetko 100% funkcne a robota ulahodi aj oku a hlavne sa nemusis bat ze niekde vyhoris. A poznam aj garazovych diletantov co doma fusuju co sa da. Ale k veci. Ked si autorizovany servis uctuje 24eur/hod bez DPH, tak ocakavam, ze sa v tom bude vrtat odborne sposobila osoba, nie nejaky neandrtalec a vysledok bude mat funkcnost, nejaky umelecky dojem a bezpecnost. Zial to ani zdaleka tak nieje a za niektore vytvori borcov z autorizaku by sa nemuseli hanbit ani najvychirenejsi diletanti
ja robim v Autorizaku. No keby som taketo niečo po sebe nechal raz, či 2x tak by som tam už asi nepracoval..... veď preto ma platia, aby bolo všetko ako cukrik a aby nik po mne nič nenašiel ... pekne opravene, čiste, olepene to musi byť... elektrika to je moj život
uiqjirka píše:Jsi koukam nejak zaujaty proti autorizakum, ja mam zase zkusenosti, ze takove bastlirny často jezdi od tech "hodnych a sikovnych" garazniku.
Ano poznam niekolko garazmajstrov, ktory prevedu robotu tak, ze je naco pozerat. Vsetko 100% funkcne a robota ulahodi aj oku a hlavne sa nemusis bat ze niekde vyhoris. A poznam aj garazovych diletantov co doma fusuju co sa da. Ale k veci. Ked si autorizovany servis uctuje 24eur/hod bez DPH, tak ocakavam, ze sa v tom bude vrtat odborne sposobila osoba, nie nejaky neandrtalec a vysledok bude mat funkcnost, nejaky umelecky dojem a bezpecnost. Zial to ani zdaleka tak nieje a za niektore vytvori borcov z autorizaku by sa nemuseli hanbit ani najvychirenejsi diletanti
u nas v autorizaku v de si uctujeme 90euro bez dane-vw a seat, pre audi je cena 120euro a co pozorujem niektorych mladych tak to riadne fusuju,ak sa im nechce tak pri vymene oleja vymenia iba olej a filtra sa ani nedotknu
Golf mk2 1,8T 20V 210kw
Seat Leon Top Sport TDI edicia Supercopa v original stave