e46 320d nová spojka klouže

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
RadekP
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

e46 320d nová spojka klouže

Příspěvek od RadekP »

Mam takovej problém, včera sem dal novou váhu vzduchu a auto by mi konečně mělo jet tak jak by mělo, je to fakt znát ale objevil se novej problém, že výkon by byl ,ale nezvládá to spojka,klouže jako svině...V zimě sem měl venku motor a ikdyž lamela měla asi 50% v dobrý víře sem si jí nechal obložit nějakym sportovnim obloženim od Feroda a dal sem nový ložisko. Přítlačák sem nechal původní, protože to auto předtim normálně jezdilo...
Nemáte někdo podobný zkušenosti s obložením od Feroda? Nebo nenapadá vás čim by to mohlo být??
Díky za rady..
LanciaTDSberg
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Re: e46 320d nová spojka klouže

Příspěvek od LanciaTDSberg »

RadekP píše:Mam takovej problém, včera sem dal novou váhu vzduchu a auto by mi konečně mělo jet tak jak by mělo, je to fakt znát ale objevil se novej problém, že výkon by byl ,ale nezvládá to spojka,klouže jako svině...V zimě sem měl venku motor a ikdyž lamela měla asi 50% v dobrý víře sem si jí nechal obložit nějakym sportovnim obloženim od Feroda a dal sem nový ložisko. Přítlačák sem nechal původní, protože to auto předtim normálně jezdilo...
Nemáte někdo podobný zkušenosti s obložením od Feroda? Nebo nenapadá vás čim by to mohlo být??
Díky za rady..
zatápej v paměti jestli jsi treba extreme moc nenamazal hridel nebo neprimazal lozisko a ted nemas tu mastnotu na oblozeni... jinak ja osobne ferodo nemusim spojku od nich jsem spalil za 2 dny!!! ted mam klasiku od valea a uz najezdila bez problemu 5tis km
BMW E30 325ix (trochu ostrejsi subaru :-D)
mazda RX-7 FC 5.0 V8 (PEKLO)
Odpovědět

Zpět na „BMW“