Rozvody-změna výkonu???
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Rozvody-změna výkonu???
Čau chlapy,prosím o radu ohledně rozvodů.Dneska jsem přivezl auto a servisák mi řekl,že prej jsem měl přehozen(dřív) rozvoďák o jeden zub,prej to dělaj tuneři,že prej k tomu ještě předělaj řídící jednotku a má to vyšší výkon
Novej rozvoďák mi dal prej normálně a že prej můžu ztratit výkon???Co si o tom mám myslet?Jak mi to dal do hlavy tak si při jízdě vsugerovávám,že je to slabší a motor hlučnější??Je to možný
Díky... 
Chozé33 Golf Plus TDi 77 KW BKC
- Stingray
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Ano je to pravda u tdi sa da najviac výkonu ziskat výfukovym profilom.....takze ak posunies vacku tak je to v pomere 2:1 z motorom, tzn. že musis preskociť o zub na remenici vack. hriadela v smere skorsieho otvaranie vyfukového ventilu ale to plati iba o motoroch kde je kopec nafty na tych sa turbo bude rychlejsie rozbiehat a bude pracovat s vyssim vykonom to je ideal pre GT20 a vacsie turba, základ racing dizel vacky na dizla je prave vo výfukovej vacke. Velmi pomaha ak su na aute aj ladene zvody a tým aj znizeny protilak na výf. strane motor moze aj vdaka vacke lepsie dychat.
...to be or not to be... - faster
když sem kupoval golfa II tak jel jak svina.. nechal sem udělat v servisu "radši" rozvody. a ten mechanik taky rikal ze byli rozvody nejak rozhozeny.. a kdyz mi auto vratili ze servisu uz tak dobře nejelo... ale ja to prodal takže už to neřeším ale jako znát to asi je .. (ale jak přesne o zub to nepovim)
corsa 1.5 T D JOY