odpor na čerpadlo
Moderátoři: šulda, Moderátoři
odpor na čerpadlo
čau kluci už to tady určitě je, ale ňak jsem to nenašel koupil jsem si odpor. Ale nevim jak to zapojit mohli by jste mi poradit děkuju
Naposledy upravil(a) julius dne 10 bře 2016, 13:29, celkem upraveno 1 x.
jestli chceš kouř prořízni si hadici za turbem a budeš ho mít dost pro všechny...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
- miroteplicky
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Ja som mal odpor ale vyhadzovalo chybu na cerpadle lebo vbola velmi mala volnobezna davka 1.6mg a ked som jej stupil tak spojka presmikla. Ked chces tak si zniz mechanicky voln. davku na 3.0-3.2 mg a pojde lepsie a akurat co som dal odpor tak medzi 4-7 pin teplota paliva isli dobre. No nakoniec som si vymenil vstreky za 764 a je to citelny rozdiel
takze racej takto poriesit niz oblbovat cerpadlo

BMW e39 525tds
Re: odpor na čerpadlo
To je nostalgie,pokusy co se dělaly 15 let zpátky .julius píše:čau kluci už to tady určitě je, ale ňak jsem to nenašel koupil jsem si odpor. Ale nevim jak to zapojit mohli by jste mi poradit děkuju
FABIA 1,6tdi - soft dieselpower
Nechapu.., v dnesni dobe kdy se lidi zase zacinaji snazit vracet DPF nazpet, nebo ziskat soft bez koure, chlapik chce jen kourit??
Rozumne zvisit vykon ne ale kour ano?
To co uz jeden musi mit v hlave. Vsak jdes jen sam proti sobe, budes prvni po kom policajt pujde.
Rozumne zvisit vykon ne ale kour ano?
To co uz jeden musi mit v hlave. Vsak jdes jen sam proti sobe, budes prvni po kom policajt pujde.
A3 ASV 178kW GTD1752VRK
❤ CR 250 2001 43kW
❤ CR 250 2001 43kW