Clio II servo?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Clio II servo?
Ahoj..mám Clio II 1.2, 43kw, 2005. Po nastartování svítí ještě asi 3s kontrolka volant (nevím co značí..asi servo). Je to normální nebo to bude nějaká závada? Díky
Opel Astra J sports tourer 1.7, 81kw, 2014
Kia Ceed combi, 1.4, 80kW, 2009
Kia Ceed combi, 1.4, 80kW, 2009
-
- Přispěvovatel
otazkou je ci je to zavada alebo vlastnost, a ma to tak byt
predpokladam ze mas elektrohydrauliku
servo normalne nebezi kym nemas nahodeny motor a nefunguje dobijanie (nizke napetie v sieti). Preto ti moze signalizovat ze servo este nejde, kedze tie tri sekundy este altik nestihol zdvihnut napetie na potrebnu uroven aby nabehlo servo. tiez ti servo vypne ked motor zdochne alebo nejakeho dovodu prestane dobijat altik.
pravdupovediac ani neviem ako to mam na aute ja s tym svietenim (nevsimam si take blbosti, kym to nevyhodi nieco trvalo svietiace a zvukovy gong k tomu , tak nejde o nic)
predpokladam ze mas elektrohydrauliku
servo normalne nebezi kym nemas nahodeny motor a nefunguje dobijanie (nizke napetie v sieti). Preto ti moze signalizovat ze servo este nejde, kedze tie tri sekundy este altik nestihol zdvihnut napetie na potrebnu uroven aby nabehlo servo. tiez ti servo vypne ked motor zdochne alebo nejakeho dovodu prestane dobijat altik.
pravdupovediac ani neviem ako to mam na aute ja s tym svietenim (nevsimam si take blbosti, kym to nevyhodi nieco trvalo svietiace a zvukovy gong k tomu , tak nejde o nic)
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
Není nad to se poučit, zrovna včera jsem to hledal na Volvu-kurva kde ta nádobka vlastně je? A hle, byl jsem poučen, vyndej pravé světlo,/ je tam taková závlačka/ a uvidíš..Tak jsem jej vyndal a hle, čuměla na mne nádobka el. serva...misocko píše:pohladaj si servisak k svojmu autu
to ze si nadobu nenasiel, neznamena ze tam nieje, ja ma staru fabiu a k nadobe (je to celok s elektromotorom, cerpadlom a nadobou) sa dostanem az po vybrati akumulatora a odmontovani drziaku akumulatora. Takze letmy pohlad pod kapotu mi v tomto nepomoze...

misočko, Lenin řekl UČIT SE, UČIT SE, UČIT SE..
nepropadat panice...