Co říkáte novince od VW, motor 1,4Tsi? Výkon 103-125kw, krouťák 240Nm od 1750ot./min, točí 7000ot./min.Kombinovaná spotřeba 7,2l/100km benzínu.Přeplňování motoru kompresorem a turbem zároveň.Tak tohle bych vyměnil za svou naftičku.
P.S. Není to apríl!!!
Zdroj mých informací o tomto motoru je Svět motorů 14/2006.Píšou, že proti 2,0Fsi o 0,6s rychlejší a o 0,7l menší spotřeba.
Udávaná spotřeba v Golfu (125kw) 9,6/5,9/7,2.
V Touranu (103kw) o 0,2 vyšší.
Já se taktéž nafty nehodlám vzdát, zatím mi soudruzi nedali pádný důvod. A taky hlavně proto, že se pořád hrabu v nafťákách a už ani nevím co a jak u benzína. No a už se mi stalo, že jsem točil rozdělovačem u stříkačky Favorita !!!!
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
Né, že bych to chtěl rozpytvávat, ale kdo "porozumí" dieselu, tak opravdu benzín dává do Resistinu a nebo v něm občas něco umeje. Mám spoustu kamarádů diesláků a hodně z nich před lety tvrdilo, že nafta patří do kamen. Když jim to dneska připomenu, ta akorát pokrčí rameny a řeknou: To jsem byl ještě blbej. Prostě každý musí k ropě "dozrát". Jsou ovšem lidé, kteří nedozrají. A v tom případě mají smůlu. Dobře jim tak. A my jim ty benžonky rádi opravíme.
Osobně se domnívám, že je jen zaležitostí času, kdy se něco podobného objeví na nafťáku. Mozna to nebude s kompem, ale twinturbo, nicmene to bude hodne zajimavy. VW group nam jiz nekolikrat melo sanci dokazat, ze "kdyz chce, tak umi"
Mít kilo měsíčně, měl bych v busu 5.7 V8 s Eatonem.
Diesel nebude mít nikdy pěknej zvuk, ale třeba takovej řadovej šestiválec v 7500 otáčkách...
Jdu se kouknout po nějakém vedlejšáku.
MORE POWER? DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®