statistika poruchovosti motorů
Moderátoři: šulda, Moderátoři
CR se neserou jen se podívej jak padaj převodovky a na oct a supech obzvlášť 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
To jsou paradoxy, státní podnik Renault to natře soukromému koncernu, který chce být number 1.na světě. Že je koncern v otázce motorů pozadu ví každý mechán, s těmi motory jsou největší kšefty..Chtělo by to sestavit auto z nejlepších komponentů na trhu , aby byl zákazník spokojen... 

nepropadat panice...
A když si vedení koncernu objedná nový motor u svých konstruktérů tak jim zadá podmínky takové, aby nezapomněli na problémy, které koncern potřebuje ,aby servisy měli co dělat? Mám zato, že šikovní Němci dělají pořád stejné chyby, jdou na věci moc složitě a konstrukce jsou zbytečně komplikované a nedomyšlené...Mě třeba naštve taková hovadina,jako když udělají držák motoru, který drží šrouby, místo toho aby šrouby jen zajištovaly držák, aby se neposunul..Proč musí být držák motoru pod držákem na karoserii a ne naopak? Mají to všechny chytré firmy, jen koncern tupě vymýšlí tyhle hovadiny... Já myšlenkami jinde si neuvědomím , že dělám pitomce a povoluji šrouby u držáku, aniž podložím motor a až když jde šroub ztuha, mi dojde , že jsem v Německu..
To, že jsem blbec já, není nic divného, ale že kvůli tomu padají motory na zem nechápu..
A to je jen držák....
To, že jsem blbec já, není nic divného, ale že kvůli tomu padají motory na zem nechápu..

A to je jen držák....
nepropadat panice...
Jen si rypej...me nenaseres...vim co mam...Felipe píše:Renault Trafic 2.5 Dci 99kw
Twingo 1.2
ex:Espace 2.0 16V LPG
ex:Scenic 1.6 16V LPG
odkud asi vítr vane![]()
To nevadí že nemáš na normální auto. Aspoň máš něco co je v F1.
Renault Trafic 2.5 Dci 99kw
Twingo 1.2
Twingo 1.2
kdo co chválí podívej se na posledních 5 let Vw nedokáže motor aby neměl problémy s řetězem tak se to snaží vylepšit řemenem v oleji jestli to půjde takhle dál budou v rozvodech pertinaxový kola jak ve volze...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower