Prosím o kontakt ,kdo by mi mohl pomoci s turbem v okolí Ostravy.
Četl jsem spoustů příspěvků ohledně turba ,takže jen tak pro obraz:
Auto přestalo táhnout-vypnutí motoru vše ok.
Opakovalo se to dvakrát za 1000km.
V servise při 15000 kontrole jsem se zmínil a ochotně mi turbo vyčistili, namontovali a poplácali po zádech, že vše bude ok.
No a teď za 150km se mi to stalo snad 10x.
Prosím ,dejte mi odkaz nebo kontakt na někoho, kdo se specializuje na tyto závady.
Zapomněl jsem co mám za mazlíka: Octavie 1,9 tdi 81 kw r.v 1999
Díky moc.
co to je za řeči je to prostě závada jako každá jiná a každý problém má i řešení pokud se dostaneš k někomu na vag tak to nalogujte a dej to sem, nebo víc popiš tu závadu
pánové děkuji jdu na počítač a až budu vědět výsledek tak napíšu.
No a obvzvláště si cením připomínky pana riharda který zkušenostmi jenom kypí a přeji mu hodně štastných kilometrů....
Mám rovnaký problém s okt. TDI 81 KW, vyčistili mi turbo, počítač zaznamenal prekročenie tlaku, chvíľu sa zadalo že to bude OK ale asi po 500 km znova ten istý problém pri 3000-3500 ot./min je po výkone, hlavne v zaťažení na trojke keď potrebuješ aby to šlo. mechanik pozeral váhu aj ventil zatiaľ zostal bezradný aj servisák v škode.
Zkus tohle ale nezarucuju uspech. Zkontroluj si vsechny hadicky co ti vedou k turbu a od turba.A koukni se jestli ta klapka co je na turbu neni zadrena nebo se spatne nepohubuje.