Uprava Ibiza 1.9 D
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Uprava Ibiza 1.9 D
Tak co by ste mi poradili je to 6K z roku 96 , nieje to sdi ale D, rozmyslal som nad pridanim turba z 1.6 TD alebo z 1.9Td pripadne tdi, co by som musel zmenit a vymenit, alebo celkovou vymenou za motor Tdi ktora verzia TDi by tam sla najlepsie a co by som tam musel menit?
ja mam ibizu a byl to benzin, ted tam je O1 ASV, vsechno ven a drzaky TDI (golfa, ibiza), spojka hydraulicka, kulisa razeni Ibiza TDI (octavii tam nezapojis-jine lanovody),razeni TDI,saharu jsem pouzil benzinou, prepojil vsechny hadice a Risa mi udelal elektriku TDI, pedaly jsem taky daval TDI (benzinovy jsou jiny), brzdy TDi 256mm, tod ve strucnosti asi vse 
kdyz das trojkovej blok, pujde to snadneni, sezen si nakou rozbombardovanou ibizu TDI a tam budes mit komplet vse co potrebujes, jen to prehodis (jen) ...
kdyz das trojkovej blok, pujde to snadneni, sezen si nakou rozbombardovanou ibizu TDI a tam budes mit komplet vse co potrebujes, jen to prehodis (jen) ...
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation
-
tomáš karbus
- Aktivista
- Bugs.Bunny
- Aktivista
no se vsi usctou ke vsem mechanikum, neni mechanik jako mechanik vis, to cerpadlo se cenove pohybuje kolem 6tis cca, mozna krapet vic, zalezi v jakym je stavu no a pak se musi poradne sestelovat a uz jsem videl typky co si to bastlili sami a vubec to nejelo, pak to vzal pod palec HOLZ a to byl rozdil panecku, na druhou stranu, muzes pak prodat jednotku, el. cerpadlo a prislusenstvi, takze by se ti to melo zaplatitstynx píše:a co ma vyjde cenovo vyhodnejsie ked zoberem ze mam na to mechanika co mi to namontuje do auta zadara alebo za flasu. Ide o to akurat kupit vsetky veci potrebne. Teda bud TDI aj s riad jednotkou alebo mtdi.
ja mel mit puvodne taky mechaniku, ale otravoval jsem Risu tak dlouho, az mi tu elektriku udelal
treba Valis to tak ma v jette a jede to hodne slusne ...
DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation
-
tomáš karbus
- Aktivista
no mechanika z mejch zkušeností je nenáročná na údržbu a nemusíš to pak čipovat a zas házet všechny do jednoho pytle neni možný, protože já si to taky stavěl sám a nepříde mi, že by to nejelo
, ale nedoporučuju se do toho pouštět, protože ty peníze na to rychlejc vyděláš, než to sám stavět a andre to dělá mam za to lacinějc- moji dva kamarádi maji jeden čerpadlo od andreho a druhej od holtze a to od andreho funguje bez problému už rok v cordobě a to od holtze už dokonce táhne pátej rok
ja samozrejme nehanim lidi typu andre apod, je mi jasny, ze clovek co to dela kazdy den o tom neco bude vedet, chtel jsem tim rict, ze bych to cerpadlo nedal seridit nikomu jinymu nez cloveku, o kterym vim, ze je dost dobrej ... nic victomáš karbus píše:no mechanika z mejch zkušeností je nenáročná na údržbu a nemusíš to pak čipovat a zas házet všechny do jednoho pytle neni možný, protože já si to taky stavěl sám a nepříde mi, že by to nejelo, ale nedoporučuju se do toho pouštět, protože ty peníze na to rychlejc vyděláš, než to sám stavět a andre to dělá mam za to lacinějc- moji dva kamarádi maji jeden čerpadlo od andreho a druhej od holtze a to od andreho funguje bez problému už rok v cordobě a to od holtze už dokonce táhne pátej rok
DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation