Uprava Ibiza 1.9 D

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
stynx
Nováček
Odpovědi: 0

Uprava Ibiza 1.9 D

Příspěvek od stynx »

Tak co by ste mi poradili je to 6K z roku 96 , nieje to sdi ale D, rozmyslal som nad pridanim turba z 1.6 TD alebo z 1.9Td pripadne tdi, co by som musel zmenit a vymenit, alebo celkovou vymenou za motor Tdi ktora verzia TDi by tam sla najlepsie a co by som tam musel menit?
syncon
Aktivista

Příspěvek od syncon »

hledej je to ten samej motor jako ve felicii
stynx
Nováček

Příspěvek od stynx »

hej ale felda ma lukasa ne a hento ma bosh cerpadlo
stynx
Nováček

Příspěvek od stynx »

no akurat som pozrel tu prestavbu z felicie 1.9D na TD a rozmyslam ze ci bude potrebne vymenit aj cerpadlo alebo nie
syncon
Aktivista

Příspěvek od syncon »

jo bude to nutny aby ti cerpadlo pridavala naftu podle turba
stynx
Nováček

Příspěvek od stynx »

pocuj tvrdil si ze je tam ten samej motor jak vo felde no a ked som porovnaval tie fota co tam mal RASTIKOS pri tej felde TD tak je to o dost ide pridam idem to nafotit
Obrázek

Obrázek

Obrázek
flekyc
Aktivista

Příspěvek od flekyc »

ja mam ibizu a byl to benzin, ted tam je O1 ASV, vsechno ven a drzaky TDI (golfa, ibiza), spojka hydraulicka, kulisa razeni Ibiza TDI (octavii tam nezapojis-jine lanovody),razeni TDI,saharu jsem pouzil benzinou, prepojil vsechny hadice a Risa mi udelal elektriku TDI, pedaly jsem taky daval TDI (benzinovy jsou jiny), brzdy TDi 256mm, tod ve strucnosti asi vse :-D

kdyz das trojkovej blok, pujde to snadneni, sezen si nakou rozbombardovanou ibizu TDI a tam budes mit komplet vse co potrebujes, jen to prehodis (jen) ...
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
stynx
Nováček

Příspěvek od stynx »

to bude asi najlepsie zohnat buchnutu ibizu s funkcnym motorom pretoze to turbo keby som pridal by kvalitne znizilo zivotnost motora.
tomáš karbus
Aktivista

Příspěvek od tomáš karbus »

dej tam tdi bez eletriky s mechanickym čerpadlem, prostě seženeš motor tdi poloosy tdi řazení s lanovody a pedály s ibizy, nebo cordoby tdi s hydraulickym pístkem a až to tam všechno hezky nandáš, tak pak dáš přestavět čerpadlo na mechaniku a je to
stynx
Nováček

Příspěvek od stynx »

a ktore auta mali mTdi a najlepsie s ulozenim podobnym ako ibiza
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

MTDi neměli žádná auta orig. Doctor Holz-TDi je duchovní otec MTDi,ale je možná záměna z fiat ducato a pod.
stynx
Nováček

Příspěvek od stynx »

a co ma vyjde cenovo vyhodnejsie ked zoberem ze mam na to mechanika co mi to namontuje do auta zadara alebo za flasu. Ide o to akurat kupit vsetky veci potrebne. Teda bud TDI aj s riad jednotkou alebo mtdi.
flekyc
Aktivista

Příspěvek od flekyc »

stynx píše:a co ma vyjde cenovo vyhodnejsie ked zoberem ze mam na to mechanika co mi to namontuje do auta zadara alebo za flasu. Ide o to akurat kupit vsetky veci potrebne. Teda bud TDI aj s riad jednotkou alebo mtdi.
no se vsi usctou ke vsem mechanikum, neni mechanik jako mechanik vis, to cerpadlo se cenove pohybuje kolem 6tis cca, mozna krapet vic, zalezi v jakym je stavu no a pak se musi poradne sestelovat a uz jsem videl typky co si to bastlili sami a vubec to nejelo, pak to vzal pod palec HOLZ a to byl rozdil panecku, na druhou stranu, muzes pak prodat jednotku, el. cerpadlo a prislusenstvi, takze by se ti to melo zaplatit

ja mel mit puvodne taky mechaniku, ale otravoval jsem Risu tak dlouho, az mi tu elektriku udelal :-D
treba Valis to tak ma v jette a jede to hodne slusne ...
DIESELPOWER cooperation
tomáš karbus
Aktivista

Příspěvek od tomáš karbus »

no mechanika z mejch zkušeností je nenáročná na údržbu a nemusíš to pak čipovat a zas házet všechny do jednoho pytle neni možný, protože já si to taky stavěl sám a nepříde mi, že by to nejelo (noteeth), ale nedoporučuju se do toho pouštět, protože ty peníze na to rychlejc vyděláš, než to sám stavět a andre to dělá mam za to lacinějc- moji dva kamarádi maji jeden čerpadlo od andreho a druhej od holtze a to od andreho funguje bez problému už rok v cordobě a to od holtze už dokonce táhne pátej rok
flekyc
Aktivista

Příspěvek od flekyc »

tomáš karbus píše:no mechanika z mejch zkušeností je nenáročná na údržbu a nemusíš to pak čipovat a zas házet všechny do jednoho pytle neni možný, protože já si to taky stavěl sám a nepříde mi, že by to nejelo (noteeth), ale nedoporučuju se do toho pouštět, protože ty peníze na to rychlejc vyděláš, než to sám stavět a andre to dělá mam za to lacinějc- moji dva kamarádi maji jeden čerpadlo od andreho a druhej od holtze a to od andreho funguje bez problému už rok v cordobě a to od holtze už dokonce táhne pátej rok
ja samozrejme nehanim lidi typu andre apod, je mi jasny, ze clovek co to dela kazdy den o tom neco bude vedet, chtel jsem tim rict, ze bych to cerpadlo nedal seridit nikomu jinymu nez cloveku, o kterym vim, ze je dost dobrej ... nic vic
DIESELPOWER cooperation
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“