Passat B5.5 Climatronic
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Mongo
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Passat B5.5 Climatronic
Mám nasledujúci problém s climatronicom. Menil som radiátor kúrenia a po naslednom zložení palubovky mi ide s ventilácie stále len horúci vzduch. Podla vagu vsetky klapky fungujú normálne. Zdá sa mi že to absolútne nereaguje na zvýšenie resp zníženie teploty. Je možné že je len nejaká klapka prehodená? resp niečo obdobné? Ďakujem
Octavia Combi AGR face- Faza 1 in progress (288/232) co nevidiet VA, S764 , Bilstein B4
Passat B5.5 2.8 V6 4motion so skromným nájazdom 574000km
Mne toto robil zmiesavaci ventil na vodu na Audi A6
http://forums.audiworld.com/showpost.ph ... stcount=40
http://forums.audiworld.com/showpost.ph ... stcount=40
No jestli se ti nesekl jeden z motorku ovladajicihc klapky.
VAG - diagnostiku a pak kdyz nejsou chyby, prejit do basic settings - kanal 000 - uvidis jak klapky aktualni I pozadovana hodnota pojedou dolu a pak nahoru. Jakmile dokonci vrati se do puvodni polohy a tim je hotova kalibrace.
Nebo uvidis, ze nejaky motorek je zasekly.
Tim bych zacal.
Cao
VAG - diagnostiku a pak kdyz nejsou chyby, prejit do basic settings - kanal 000 - uvidis jak klapky aktualni I pozadovana hodnota pojedou dolu a pak nahoru. Jakmile dokonci vrati se do puvodni polohy a tim je hotova kalibrace.
Nebo uvidis, ze nejaky motorek je zasekly.
Tim bych zacal.
Cao
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)

- Mongo
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
týmto som začal už v januári. Všetko fungovalo korektne. Momentálne dokážem pustit aj klímu že auto chladí avšak musím mať pustené fúkanie na sklo a nohy. Vtedy to chladí ... akonáhle dám čisto len auto režim tak sa to chová akoby ostala otvorená klapka na studený/teplý vzduch. Ako pravdupovediac už som si nejakým sposobom nato zvykol ale serie ma to a znova prístrojovku vyberať sa mi tež nechce ale ináč to nevidím. Väčší problém bol keď bolo -17 a s ventilácie mi šiel len vlažný vzduch.
Octavia Combi AGR face- Faza 1 in progress (288/232) co nevidiet VA, S764 , Bilstein B4