Zdravím, předem se omlouvám pokud tu už takové téma bylo.
Mám problém se zamykáním, stává se mi že se zamyká auto samo i když mám otevřené dveře, nebo za jízdy, nebo když zavřu dveře u řidiče.
Bylo mi řečeno od známého že ve dveřích je jakejsi spínač co určuje přeručení samo zamykání.
Potřeboval bych poradit v jakých místech mám hledat a nebo jestli vás nenapadá co by to mohlo ještě dělat jiného ( třeba relé, nebo jednotka ) s ničím jiným problém nemám pouze centrál.
Předem díky za odpovědi.
No netrisknu, normálně je zavřu ale zamkne to centrál.. A to samo zamykání po nějakém čase i když mám otevřené dveře? Taky problém zámku nebo jiná blbost?
Mikrospinac v dverovom zamku co dava info komfortke ze otvoris dvere ak auto odomknes a neotvoris niektore dvere do 30s tak sa samo zamkne tak by som zacal tym a ked otvoris dvere tak rosvieti sa svetlo v strope?
Ano odemknu auto na dálku ale u auta, otevřu cca 10sec nechám otevřené dveře a auto se stejně zamkne samo a začne houkat. Tuším že se i rozsvítí stropní..
denybeats123 píše:Ano odemknu auto na dálku ale u auta, otevřu cca 10sec nechám otevřené dveře a auto se stejně zamkne samo a začne houkat. Tuším že se i rozsvítí stropní..
zamykání na klíč funguje ? vrací se klíč sám vždy do původní svislé pozice?? jestli ne může to dělat rozpadlá fabka ,pak ten zámek nic nedrží a stačí málo a to bílé kolečko se samo natočí a zmáčkne mikrospinač v zámku a už je problém na světě