Toto auto mě bude strašit ještě za 10 let...
už jsem na to jednou čerpadlo měnil, kdy majitel ( sedlák ) nalik do auta asi brzdovku místo nafty, teď je projev trochu jiný, studený OK, teplý to už nechytá, jen to motá jak zběsilý a nic, po schládnutí OK
napadly mě i vůle, na čerpadlo se mě toto nezdá...ale nevím, je možný že tentokrát se mu podařilo tam nalejt něco jinýho, má v garáži tak 50 kanystrů a nikdo neví co v tom je, strejdovi je kolem 70ti
Corolla Sedan 2.0D 1993 / čerpadlo ?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
jj, to bylo i posledně po tom jeho spešl palivu
jenže už tehdy mě za opravu čerpadla řekli ránu, to auto nemá v podstatě žádnou hodnotu
sehnal jsem je tehdy náhodou a řekněme 3 roky to jezdilo, ale obávám se že už to asi fakt dojezdilo, jestli tam zase nalil nějakou sračku, fakt nevím,kdyby to byl nějakej šperk ale ta je tak poznamenaná ranama života že to bude vysvobození...
jestli to za tepla propouští tak leda zkusit jestli to pojede na olej třeba
jenže už tehdy mě za opravu čerpadla řekli ránu, to auto nemá v podstatě žádnou hodnotu
sehnal jsem je tehdy náhodou a řekněme 3 roky to jezdilo, ale obávám se že už to asi fakt dojezdilo, jestli tam zase nalil nějakou sračku, fakt nevím,kdyby to byl nějakej šperk ale ta je tak poznamenaná ranama života že to bude vysvobození...

jestli to za tepla propouští tak leda zkusit jestli to pojede na olej třeba