dotaz primarne pro mechaniky a pohunky v servisech...
dnes jsme zjistili, ze dle nejake vyhlasky / metodickeho postupu v ramci ochrany ziv. prostredi zberny surovin maji zakaz vykupovat cokoliv co je z aut (disky, desticky, vejfuky proste vse) protoze se to pocita do "vraku".
jak resite tenhle bordel? normalne do zberneho dvoru zadarmo potazmo s naklady na odvoz?
diky za zpravy
srot ...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Je to trochu jinak...pokud jsi podnikatel (autoservis) normálně to od tebe vykoupí stím,že se to dělá přes fakturu.Jinak normální smrtelník nemůže donést nic z auta a chtít za to peníze bohužel...vůbec bych se nedivil kdyby se začali vyhazovat věci do lesa atd. protože tohle už je vládní demence
Autoservis + Pneuservis
Golf V GTI edition 30 - big brake kit 370mm audi tt rs,APR stage II+
Softwarové úpravy vozů od firmy APR
Golf V GTI edition 30 - big brake kit 370mm audi tt rs,APR stage II+
Softwarové úpravy vozů od firmy APR
zalezi co tam bude za joudu. Ted sem tam vracel kotouce brzdové abych se jich zbavil a opravdu je nemusel hazet do lesa.....a uplne v pohode. Jen teda vsechno na papír a hura pro pár penez do banky 

superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
domluv se s někým kdo to má ofiko a máš pokoj, pokud toho máš hodně, je to jiná a vyplatí se ti to zřídit si to sám na sebe
my máme normálně kontejner z Remetu a až se plní tak si pro to přijedou
samozřejmě házet to někam do škarpy je snad největší prasárna co může být a vždycky se mi otvírá kudla v kapse když to vidím
jednou jsme byli se starou a děckama v lese na hříbkách, normálně tak kilák v lese stála záchodová mísa a ještě nějakej bordel z vybouraný koupelny....prostě jsem nechápal...
my máme normálně kontejner z Remetu a až se plní tak si pro to přijedou
samozřejmě házet to někam do škarpy je snad největší prasárna co může být a vždycky se mi otvírá kudla v kapse když to vidím
jednou jsme byli se starou a děckama v lese na hříbkách, normálně tak kilák v lese stála záchodová mísa a ještě nějakej bordel z vybouraný koupelny....prostě jsem nechápal...