Jo, kvalita je kvalita a sračky jsou sračky..
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jo, kvalita je kvalita a sračky jsou sračky..
nepropadat panice...
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Vsechna cest ... ikdyz, obcas to vypada spis jako kdyz soulozi (hybe spis zadkem nahoru-dolu) 

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
No to se právě podívej, jak poctivě veterán začínal,ke konci bylo vidět, že už slábne , ale to už mladí píčusové jistě zběhlí běhat prstem po chytrém mobilu většinou odpadli, nebo fikslovali..Staříka raději pořadatelé přerušili, aby ostuda nebyla ještě větší a měli strach, aby chudák nezkolaboval..Civilizace postupuje mílovými kroky, všude samý posilovač, maminka za prdelí, tatínkovo konto v zádech, tak proč se namáhat..Ale to není žádná novina, když jsem nastoupil do armády, byli mnozí, kteří neudělali ani jeden zdvih na hrazdě/museli na ni být vysazeni/ a neudělali ani jeden klik..Je to ostuda, nazývat se mužem je od mnohých mladých drzost... 

nepropadat panice...
Re: Jo, kvalita je kvalita a sračky jsou sračky..
Ale ved to je ruda pakazjericho-3 píše:https://youtu.be/VqNcSCb2f2g

Co to sem pleteš, fyzická kondice jde napříč vším, tam ti politika nepomůže. Fanatismus ano, ten kondici krátkodobě zvyšuje..Nezapomenu, jak jsme jako učni "hamrovali" péra a přišel tam starý pán, chlap jako hora a povídá, co to tady vytváříte..takhle se hamrují péra? Ukázal nám to a tak se ptám, vy jste byl kovářem? Jasně, a když jsem byl ve věku jako jste teď vy, tak jsem takovouhle kovadlinu zvedl na prsa...Já měl tehdy 70 kg i s postelí a ani bych ji nenadzvedl..Tak mu říkáme, to není možné..chlap povídá, zkusím to ještě dnes a kovadlinu z obrovského pařezu vyzvedl až k pasu...A povídá, no jo, už jsem slabej, ale nelhal jsem, opravdu jsem to dokázal...Od té doby dědky nepodceňuji, jsou exempláře, které stáří dlouho odolávají...Když je dobrý základ, kmen dlouho odolává. Proto je dnes tristní, že do armády u nás už berou i mládež s různými nedostatky, nemocemi, protože zdravá populace dochází, bohužel část zdravého mládí raději plní armádu byrokratů a dává přednost různým "aplikacím" moderní doby.. 

nepropadat panice...
-
- Aktivista
Toto je klik a v klidu priznavam, ze jsem takova sracka, ze jsem jich nikdy nebyl schopen udelat vice, nezli 35 (v ramci jedne neprerusovane serie) a nikdy jsem se za to nestydel, protoze jsem je byl schopen udelat presne takto a v tomto tempu 
Pozn.: ... a klikovanim s sirokym rozpazenim jsem si na dlouhou dobu "odstavil" leve rameno (lecba pres ctvrt roku), od te doby, co jsem zacal klikovat poradne tak je vse v poradku

Pozn.: ... a klikovanim s sirokym rozpazenim jsem si na dlouhou dobu "odstavil" leve rameno (lecba pres ctvrt roku), od te doby, co jsem zacal klikovat poradne tak je vse v poradku
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 

-
- Aktivista
Nemas pravdu - jsou jenom dva stavy: bud to delas (chapej mas naucene, zafixovane) dobre a nebo spatne 
Kdyz jsem chodil na judo, tak jsme meli trenera a ten za kazdy nepovedeny klik daval dalsi tri navic (skoda, ze jsem byl tak blbej, ze jsem si nechal nakecat, ze kdyz clovek dela se sirokym rozpazenim, tak ze je to ucinejsi).

Kdyz jsem chodil na judo, tak jsme meli trenera a ten za kazdy nepovedeny klik daval dalsi tri navic (skoda, ze jsem byl tak blbej, ze jsem si nechal nakecat, ze kdyz clovek dela se sirokym rozpazenim, tak ze je to ucinejsi).
Naposledy upravil(a) Forest dne 08 črc 2016, 15:56, celkem upraveno 1 x.

Nevím kam na to většina lidí chodí, ale klasický klik je na široko, protože tento cvik je náhradou bench pressu, který je primárně na prsní sval.
To co tady každý předvádí, je vojenský klik kde značnou část přebírá triceps.
Než bude někdo napadat mé 17-ti leté zkušenosti s fitness tak ať si to tu prostuduje.
http://fityou.cz/klik-jednoduchy-efekti ... o-kazdeho/
To co tady každý předvádí, je vojenský klik kde značnou část přebírá triceps.

Než bude někdo napadat mé 17-ti leté zkušenosti s fitness tak ať si to tu prostuduje.
http://fityou.cz/klik-jednoduchy-efekti ... o-kazdeho/
Tel:776005385 Nový Bor
Re: Jo, kvalita je kvalita a sračky jsou sračky..
TDI tech píše:Ale ved to je ruda pakazjericho-3 píše:https://youtu.be/VqNcSCb2f2g
Nejvíc bodou získává u mňa TDI Tech

Zjednodusene povedane. Ked si sa uz na vlastne oci prevedcil, ze gayropska unia ide do prdele, tak zrazu su ti uz dobry aj dedkovia zo zeme satanovej, ci ako nazyvas Rusko.jericho-3 píše:Co to sem pleteš, fyzická kondice jde napříč vším, tam ti politika nepomůže. Fanatismus ano, ten kondici krátkodobě zvyšuje..Nezapomenu, jak jsme jako učni "hamrovali" péra a přišel tam starý pán, chlap jako hora a povídá, co to tady vytváříte..takhle se hamrují péra? Ukázal nám to a tak se ptám, vy jste byl kovářem? Jasně, a když jsem byl ve věku jako jste teď vy, tak jsem takovouhle kovadlinu zvedl na prsa...Já měl tehdy 70 kg i s postelí a ani bych ji nenadzvedl..Tak mu říkáme, to není možné..chlap povídá, zkusím to ještě dnes a kovadlinu z obrovského pařezu vyzvedl až k pasu...A povídá, no jo, už jsem slabej, ale nelhal jsem, opravdu jsem to dokázal...Od té doby dědky nepodceňuji, jsou exempláře, které stáří dlouho odolávají...Když je dobrý základ, kmen dlouho odolává. Proto je dnes tristní, že do armády u nás už berou i mládež s různými nedostatky, nemocemi, protože zdravá populace dochází, bohužel část zdravého mládí raději plní armádu byrokratů a dává přednost různým "aplikacím" moderní doby..