Už je to sice delší dobu ale stále mě sere...
Na síti sem si našel olej Mobil 1 po litrovkách a klasicky sem podle cenového vyhledávače sem vyrazil do prodejny.
Kdesy v Praze v obchodu blabla....tuningsport sem koupil zmíněný olej.
Při platbě sem se jen z dlouhé chvíle lechce ironicky pozeptal jestli je to opravdu Mobil1. Ale dnes už je mi jasné že jsem se podle zadržovaných grimas ve tváři "prodavačů" měl otočit a radši peníze hodit do kanálu.
Existuje tu nějaká obrana ,JAK nenaletět ??
Padělky olejů
Moderátoři: šulda, Moderátoři
To je těžký no, mě připadá že náš trh si o to vyloženě koleduje, je to pro padělatele ideální prostředí, každej by rád super kvalitu ale zaplatit nechce
ať je to olej, pneu,toto,tamto...
když zákazník přijde s tím že něco potřebuje a "díval jsem se na internetu...." - tak co po mě chceš vole ?? Chceš to ještě levněji než nejlevnější e-shop a ještě s doživotní zárukou ?
třeba na oleje máme několik let stabilního dodavatele ( berem Total a Texaco, občas nějaký Castrol když někod chce), ceny normální
dneska se dá padělat úplně všechno vč. etiket, listů o původu zboží a já nevím co, nenaletět se asi prostě nedá

ať je to olej, pneu,toto,tamto...
když zákazník přijde s tím že něco potřebuje a "díval jsem se na internetu...." - tak co po mě chceš vole ?? Chceš to ještě levněji než nejlevnější e-shop a ještě s doživotní zárukou ?
třeba na oleje máme několik let stabilního dodavatele ( berem Total a Texaco, občas nějaký Castrol když někod chce), ceny normální
dneska se dá padělat úplně všechno vč. etiket, listů o původu zboží a já nevím co, nenaletět se asi prostě nedá