Padělky olejů

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
A6TDI
Aktivista
Odpovědi: 0

Padělky olejů

Příspěvek od A6TDI »

Už je to sice delší dobu ale stále mě sere...
Na síti sem si našel olej Mobil 1 po litrovkách a klasicky sem podle cenového vyhledávače sem vyrazil do prodejny.
Kdesy v Praze v obchodu blabla....tuningsport sem koupil zmíněný olej.
Při platbě sem se jen z dlouhé chvíle lechce ironicky pozeptal jestli je to opravdu Mobil1. Ale dnes už je mi jasné že jsem se podle zadržovaných grimas ve tváři "prodavačů" měl otočit a radši peníze hodit do kanálu.

Existuje tu nějaká obrana ,JAK nenaletět ??
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

To je těžký no, mě připadá že náš trh si o to vyloženě koleduje, je to pro padělatele ideální prostředí, každej by rád super kvalitu ale zaplatit nechce
ať je to olej, pneu,toto,tamto...
když zákazník přijde s tím že něco potřebuje a "díval jsem se na internetu...." - tak co po mě chceš vole ?? Chceš to ještě levněji než nejlevnější e-shop a ještě s doživotní zárukou ?
třeba na oleje máme několik let stabilního dodavatele ( berem Total a Texaco, občas nějaký Castrol když někod chce), ceny normální

dneska se dá padělat úplně všechno vč. etiket, listů o původu zboží a já nevím co, nenaletět se asi prostě nedá
(crazy)
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Kdyby platila rovnice cena = kvalita = originál, tak by byl život moc jednoduchý :D
A mnoho lidí by si rádo připlatilo, bohužel většinou připlatíš pouze větší provizi většímu šmejdovi a dostaneš totéž...
GIV Variant TDi ???kW
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Drzet se toho co tu zaznelo kdysi,kupovat jen v peknym obchode a olej v nejhezcim kanystru (rofl)
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

Jdu ho hledat .. :)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“