Nakonec jsem teda tu převodovku vyndal, ale chtěl bych vědět jestli to jde i takhle jak píšu. Ať neumřu hloupej
Výměna spojky na Oplu (Ascona)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Výměna spojky na Oplu (Ascona)
Zdar šmati, kdysi jsem někde zaslech, že se dá na starých Oplech vyměnit spojka bez demontáže převodovky. Asi na tom něco bude, protože to má nezvykle velkej kryt na převodovce....Tak jsem to chtěl zkusit dneska bez demontáže skříně, ale jaksi jsem na to nepřišel jak by se to dělalo. Ví o tom někdo něco nebo je to blbost.
Nakonec jsem teda tu převodovku vyndal, ale chtěl bych vědět jestli to jde i takhle jak píšu. Ať neumřu hloupej
Vovlo V40 1.9 TDi 66 kW

-
conti
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna spojky na Oplu (Ascona)
Yap píše:Zdar šmati, kdysi jsem někde zaslech, že se dá na starých Oplech vyměnit spojka bez demontáže převodovky. Asi na tom něco bude, protože to má nezvykle velkej kryt na převodovce....Tak jsem to chtěl zkusit dneska bez demontáže skříně, ale jaksi jsem na to nepřišel jak by se to dělalo. Ví o tom někdo něco nebo je to blbost.
No jasně,že jde. Přemýšlej
-
tomáš karbus
- Aktivista