Renault megan scenic 1,9 dTi, 72kw, 1999 prevodovka hluk

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
markr
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Renault megan scenic 1,9 dTi, 72kw, 1999 prevodovka hluk

Příspěvek od markr »

Zdravim všechny. Zase auto s pi..... Dovezli auto, ze při zarazene rychlosti v převodovce rachoti a ze se to zhorsuje. Auto jsem dal na zvedak oddelal poloosy a nastartoval s % rychlosti. Opravdu rachoceni jak kdyby se v michacce tocil sterk ;) . Nejvetsi hluk jde z pod toho plechveho deklu. Nevite někdo co se u této převodovky sere. Jak vyndavate převodovku :? Musí asi dolu cela napravnice ze? Ja zkousel povolit ty ctyri srouby napravnice. Dva predni jdou a ty zadni se protaci v tom uzavrenem ramu a nejde se tam dostat. Hruza (LOL) Dik vsem za rady :)
markr
Přispěvovatel

Příspěvek od markr »

Tak jsem sundal ten bocni plechovej dekl a jedna hridel lita takze asi lozisko. Pujde to lozisko vymenit na aute co myslite :? :?
markr
Přispěvovatel

Příspěvek od markr »

Nikdo nic :? :?
markr
Přispěvovatel

Příspěvek od markr »

bylo vyjety to kuzelove lozisko na hnaci hrideli tak jsem zaklepl trochu zanýtoval a funguje. Cekal jsem ze se někdo ozve a nic :(
dreizig5
Aktivista

Příspěvek od dreizig5 »

jak za nýtoval?a šlo to na autě?
markr
Přispěvovatel

Příspěvek od markr »

Je to sice prasarna, ale kamos souhlasil, ze to mam udelat. Stejne by sla do smelcu a uz ma nachystanou jinou. (noteeth) . Normalne jsem to kuzelove lozisko doklepnul zpatky a vule zmizela pak jsem vzal kulatinu a kladivo a po obvodu donecku roztukal hranu. Prevodovka je uplne ticha, ale vim ze se to muze vysrat, ale momentalne nemusi ven a on potřebuje auto do práce. Nechapu proc nemaji frantici ložiska zajisteny segrovkou (wallbash) .
Tak jsem zvedav jak dlouho to vydrzi (noteeth) (noteeth)
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

měls to rovnou zavařit COčkem (rofl)
no důležitý je umět si poradit ;)
markr
Přispěvovatel

Příspěvek od markr »

No kdyby sel hlinik zavarit s ocely tak by to byla tutovka (noteeth) (noteeth) (noteeth)
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Vcera dojela Thalia ze nejde radit,rikam si spojka,prevodovka...
tak to zvednu a ta tyc co vede od sajtry zhnila a prekroucena,tak jsem ji zavaril,vyztuzil a je to
nova na objednani do tydne..
markr
Přispěvovatel

Příspěvek od markr »

Zlate české rucicky (noteeth) (noteeth)
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

markr píše:Je to sice prasarna, ale kamos souhlasil, ze to mam udelat. Stejne by sla do smelcu a uz ma nachystanou jinou. (noteeth) . Normalne jsem to kuzelove lozisko doklepnul zpatky a vule zmizela pak jsem vzal kulatinu a kladivo a po obvodu donecku roztukal hranu. Prevodovka je uplne ticha, ale vim ze se to muze vysrat, ale momentalne nemusi ven a on potřebuje auto do práce. Nechapu proc nemaji frantici ložiska zajisteny segrovkou (wallbash) .
Tak jsem zvedav jak dlouho to vydrzi (noteeth) (noteeth)
no a co když jsem pracoval v JZD chvojkovice brod, řešilo se to tak běžne, majzl kladivo autogen ;)
markr
Přispěvovatel

Příspěvek od markr »

Jak rikam zlate české STS rucicky. Ja se ucil pro STS a delal traktory, ale dulezite je chtit něco poznat a celej život se ucit ;)
markr
Přispěvovatel

Příspěvek od markr »

A zaplat pánbůh jsou ještě lidi, kteří ochotne poradi, protože nikdo není dokonaly :)
Odpovědět

Zpět na „Renault / Dacia“