Nejede esp ostavia 1
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nejede esp ostavia 1
Kluci přijel mi tu zákazník s octavii 1 combi 1.8t 110kw laurin a Klement 4x4, sviti mu abs+asr/esp a vag pise chybu 00493 (snimac esp) nejede mu ani ctyrkolka a podobne, po cem mam jit ? Pojistky ok.v akčních členech abs jelo a v merenych hodnotach cidla kol, uhel rejdu, zrychleni atd ukazovalo dobre.
G419 je snimac pozdlzneho a priecneho zrychlenia.
ta chyba ma viac variant.. musis napisat cele znenie chyby nie len kod.
Inak ta nepotesim tie G419 cidla odchadzali ako zadarmo....na 4x4 je specialne cidlo ktore ma len a len octavia 1 4x4, je nad plynovým pedálom. Odhrieva sa v nom elektronika.
Uz neviem presne ale prestane dobre ukazovat priečne alebo pozdlzne zrychlenie.
To cidlo je skoro nezohnatelne....
ta chyba ma viac variant.. musis napisat cele znenie chyby nie len kod.
Inak ta nepotesim tie G419 cidla odchadzali ako zadarmo....na 4x4 je specialne cidlo ktore ma len a len octavia 1 4x4, je nad plynovým pedálom. Odhrieva sa v nom elektronika.
Uz neviem presne ale prestane dobre ukazovat priečne alebo pozdlzne zrychlenie.
To cidlo je skoro nezohnatelne....
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
každá O1 a podobné haldexové 4x4 (i bez ESP !!!) má čidlo podélného zrychlení, aby jednotka věděla jestli auto jede.. umírají často. U O1 je za kastlíkem u spolujezdce, vpravo.. kastlík ven a pak na pravé straně směrem ven je.. černá krabička. Někde na fóru je popsaná i oprava..
Auta s ESP mají navíc ještě čidlo příčného zrychlení a otáčení, ty jsou u O1 nad pedály/pod volantem
Auta s ESP mají navíc ještě čidlo příčného zrychlení a otáčení, ty jsou u O1 nad pedály/pod volantem
pokial ma octavia 4x4 ESP tak ma len jedno cidlo!!! A to je nad pedalom, velmi tazko sa zhana! a je ine ako obycajne cidlo ktore mas ked nie je ESP.Vici píše:každá O1 a podobné haldexové 4x4 (i bez ESP !!!) má čidlo podélného zrychlení, aby jednotka věděla jestli auto jede.. umírají často. U O1 je za kastlíkem u spolujezdce, vpravo.. kastlík ven a pak na pravé straně směrem ven je.. černá krabička. Někde na fóru je popsaná i oprava..
cidlo ktore potrebuje tuto kolega je:
1J1907638F
1J1907638C
vela stastia s hladanim....
co sa tyka meraneho bloku, musis to napichnut vagom nie tymto cinskym kramom!
napichnut musis ABS brzdy a niekde v meranych blokoch mas zrychlenie priečne a pozdlzne. Jedno ti nebude ukazovat....
pripadne skus spravit zakladne nastavenia snimaca. podla navodu rosstech wiki alebo VIS...
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke