Mám dotaz. Doporučte mi nějaký opravdu dobrý tmel na lepení olejové vany a převodovky. Koupil jsem nějaký tmel na motory červený i černý, které odolávají vysokým teplotám, těsnící plochy jsem očistil a odmastil čističem na brzdy, nechal asi 3 dny vyschnout a stejně to nepomohlo a po pár měsících je to zase olejnička
Oba to byly nějaké silikony a silikonu už proto nevěřím. Máte někdo nejakou osvědčenou značku třeba polyuretanu, nebo něco podobného? Nebo případně i silikonu, ale nějakého opravdu kvalitního?
Díky moc za tipy
Petr
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Origo koncern bílý/made in France/ z autorizáku je bezvadný, ale drahý..Ale vyplatí se. A hlavně není červený, takže opravená věc není jako z opravny STS Chvojkovice Brod ..
Dřív se požíval klasickej octovej a těsnil dokonale. At použiju cokoliv, vždycky to funguje, tajemství úspěchu je podle mě v dokonalém odmaštění. Třeba i několikrát hadr a perchlor dokud to není odmaštěné nikdy to neutěsníš. Jeden můj známej pravil, že za komunistů ho sraly dvě věci, nemohl jsi cestovat a nebyl silikon
jericho a Tomas6 jaky obednaci cislo toho tmelu neb jich vw pouziva vic, jiny meli psany napr na vanu a jiny zas treba pod krajni trmeny vacky nebo do rozku ventildeklu.
Naposledy upravil(a) tuner dne 29 říj 2016, 22:06, celkem upraveno 1 x.