Pamäťové sedadlo spolujazdca oct1
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Pamäťové sedadlo spolujazdca oct1
Pohrávan sa už dlhšie s myšlienkou či by šlo zapojiť sedadlo spolujazdca na octavii 1 aj s pameťou. Šoferové pameťové mám tak by som zohnal z angličana s pameťou a ovládaním.
Moja otázka však znie ako by to zobral CAN bus a komfortka, kedže som už šoférové zapájal tak aspoň nejak tak mám prehľad ako to funguje a ako to je zapojené. Avšak ako by to zobral komfort ? Bilo by sa to alebo nie ? Veď rátam s tým že pameť si ukladá v RJ sedačkách a po CAN buse vlastne ide len signál o zapametaní pozície do budíkov. Či mýlim sa ?
Teda fungovalo by to alebo nie ? Robil už niekto niečo podobné ?
Moja otázka však znie ako by to zobral CAN bus a komfortka, kedže som už šoférové zapájal tak aspoň nejak tak mám prehľad ako to funguje a ako to je zapojené. Avšak ako by to zobral komfort ? Bilo by sa to alebo nie ? Veď rátam s tým že pameť si ukladá v RJ sedačkách a po CAN buse vlastne ide len signál o zapametaní pozície do budíkov. Či mýlim sa ?
Teda fungovalo by to alebo nie ? Robil už niekto niečo podobné ?
neotvaral som wiringy ale akonahle je tam nejaka datova komunikacia s inou jednotkou /budiky, comfort/ tak ti to bude mrznut.
jedine odpojit datove komunikacie jednotiek s ostatkom auta (respektive tu spolujazdcovu) a budes mat len el.
jedine odpojit datove komunikacie jednotiek s ostatkom auta (respektive tu spolujazdcovu) a budes mat len el.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
já taky vozím lidi a představ si kdo má potřebu sedačku si doladí ale na to aby ti to chodilo tak jak má řidičova sedačka tak na to nemáš ani tolik klíčů 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
bude se to nejspíš prát s canem komfortky ale zkusit se to dá nicměně výsledný efekt je maximálně pro pocit nic víc nečekej 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower