Pamäťové sedadlo spolujazdca oct1

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Source
Aktivista
Odpovědi: 1

Pamäťové sedadlo spolujazdca oct1

Příspěvek od Source »

Pohrávan sa už dlhšie s myšlienkou či by šlo zapojiť sedadlo spolujazdca na octavii 1 aj s pameťou. Šoferové pameťové mám tak by som zohnal z angličana s pameťou a ovládaním.

Moja otázka však znie ako by to zobral CAN bus a komfortka, kedže som už šoférové zapájal tak aspoň nejak tak mám prehľad ako to funguje a ako to je zapojené. Avšak ako by to zobral komfort ? Bilo by sa to alebo nie ? Veď rátam s tým že pameť si ukladá v RJ sedačkách a po CAN buse vlastne ide len signál o zapametaní pozície do budíkov. Či mýlim sa ?

Teda fungovalo by to alebo nie ? Robil už niekto niečo podobné ?
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

a k čemu to bude dobré?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Vici
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Vici »

možná má víc ženských (LOL)
octaviask
Aktivista

Příspěvek od octaviask »

napad fajn ale podla mna to nepojde...
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
Source
Aktivista

Příspěvek od Source »

Nechcem riešiť k čomu to bude dobré, proste som sa pýtal otázku. V skutku má to fungovať k niěcomu, pomohlo by mi to nakoľko vozím ľudí.

Čiže podľa vás nereálne ?
octaviask
Aktivista

Příspěvek od octaviask »

neotvaral som wiringy ale akonahle je tam nejaka datova komunikacia s inou jednotkou /budiky, comfort/ tak ti to bude mrznut.

jedine odpojit datove komunikacie jednotiek s ostatkom auta (respektive tu spolujazdcovu) a budes mat len el.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

já taky vozím lidi a představ si kdo má potřebu sedačku si doladí ale na to aby ti to chodilo tak jak má řidičova sedačka tak na to nemáš ani tolik klíčů ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

já mám pravou elektrickou bez paměti, a je to asi tak stejně k čemu jako manuální... a na levé elektrické (bez paměti) mi vadí, že nejde tak nízko jako manuál :-D
ale jinak jako zábava a ladění auta proč ne, ale asi to nepůjde...
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

bude se to nejspíš prát s canem komfortky ale zkusit se to dá nicměně výsledný efekt je maximálně pro pocit nic víc nečekej ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
Source
Aktivista

Příspěvek od Source »

Veď áno, samozrejme je to len pre pocit. Je to len moje špekulovanie lebo rád špekulujem a skúšam nové veci, alw asi sa na ti vykašlem a zoženiem len el. Ovládanú z leona alebo pod
smej0191
Přispěvovatel

Příspěvek od smej0191 »

Skus kontaktovať clena fóra tomino55555 sa mi zda ze on to robil do golfa 4, za opytanie nic nedáš
boost in progress
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“