Káblíky pod palubkou, resp. u pedálů Sharan 1.9TDi

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
lubomircharvat
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Káblíky pod palubkou, resp. u pedálů Sharan 1.9TDi

Příspěvek od lubomircharvat »

Zdravím ve spolek a měl bych otázečku.
Zdemontoval jsem bufíka vč. pomocného vodního čerpadýlka, co jede, i když motor stojí, tedy když neběží ani vodní pumpa na motoru :wink:
Toto 12V čerpadýlko bylo zapojené viz foto, a moje otázka zní, jestli někdo nevíte, odkud a kam ty káblíky vedou :wink: Zkoušel jsem je, a myslím že spínal ventilátor chladiče, buď jeden, nebo oba, ale jistý si nejsem. Proč sem bylo zapojené čerpadlo? Nebylo tady žádné spínací relé, jen svorkovnice.
Díky za nápady!

Obrázek
Naposledy upravil(a) lubomircharvat dne 11 lis 2016, 12:23, celkem upraveno 1 x.
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

zajímavé
romank52
Sběrač informací

Příspěvek od romank52 »

To nevyzera na original a v tom pripade to vie iba ten, kto to tam namontoval (tipoval by som to na nejaku prerabku na nezavisle kurenie)
Galoš
Přispěvovatel

Příspěvek od Galoš »

je to 85 nebo 96 kw? kdyby 96kw tak to mohlo bejt na dojezd obehovky. 85kw dojíždí cca minutu i po zamknutí. k 96kw se to nějak dodělává
Vw SHARAN 1.9 tdi PD 96kw ASZ
Ford Galaxy. 1.9 tdi PD 96kw ASZ
lubomircharvat
Přispěvovatel

Příspěvek od lubomircharvat »

jj, mám to AUY 85 a topení bylo v autě fabrické, dojezd oběhovky byl, ale nejsem sto vysvětlit, proč to bylo zapojené na ventilátory :?
tak těď jsem se přistihl, jak matu. omlouvám se. nikoli na ventilátory chladiče, ale na ventilátor topení interieru :)
Galoš píše:je to 85 nebo 96 kw? kdyby 96kw tak to mohlo bejt na dojezd obehovky. 85kw dojíždí cca minutu i po zamknutí. k 96kw se to nějak dodělává
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“