Fabia-Budíky help
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Fabia-Budíky help
Kluci prosím.
Jde mi o 2 adresy,které je potřeba změnit,aby budíky ukazovaly správně palivoměr
Fabia I před face a Fabia I face.Dával jsem do Fabie I budíky z Faceliftu,vše jde,jen palivoměr ukazuje jinak.
Tada jsem měl ve starém noťasu,který mi klekl a nechci kupovat nový palivoměr.Děkuji
Jde mi o 2 adresy,které je potřeba změnit,aby budíky ukazovaly správně palivoměr
Fabia I před face a Fabia I face.Dával jsem do Fabie I budíky z Faceliftu,vše jde,jen palivoměr ukazuje jinak.
Tada jsem měl ve starém noťasu,který mi klekl a nechci kupovat nový palivoměr.Děkuji
Naposledy upravil(a) cosby dne 17 lis 2016, 20:44, celkem upraveno 1 x.
jestli ukazuje obráceně podívej se do nádrže a místo bílého snímače dej šedivej
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Toto jsem nasel na netu.
Kód: Vybrat vše
Me to fungovalo.Zkus zmenit 2E0-2E8 na ruzny hodnoty divej se co bude budik delat.Pokud se ti rucka pohne spravnym smerem, vis ze to je nekde v tomhle rozsahu a postupne to men po jednom byte zpet do originalu az trefis byte kde ti palivomer bude ukazovat blbe.Me to zabralo cely den nez jsem na to prisel.Budiky jsem prehraval snad 100x nez jsem nasel kde to je.
Tak se snazte.
Okta combi Tdi 66Kw Elegance, MR 02, ALH, 297 614 km