nabízím svého LEONA r.v.2000, 1.9 TDi 81 kW AHF, najeto 242tis. km. Budeme mít v rodině služebáka, takže toto již nevyužijeme.
Výbava: digi klima, rádio JVC s USB a MP3 CD, centrál na dálkové ovládání, okna bez švihadel (vč. el. a vyhřívaných zrcátek), zimní a letní pneu na samostatných discích (plechy + ALU Seat), loketka.
Auto prodávám za 45000 Kč, což myslím odpovídá stavu a skutečnosti, že je na něm firemní polep - viz fotky. Bude nutné po stržení samolepky udělat celolak nebo znovu polepit nějakou přijatelnější samolepkou

PÁR FOTEK ZDE: https://photos.google.com/share/AF1QipM ... pCSmpCZ2VR
Prodávám s právě vyměněným olejem (Castrolú a filtry (olej, vzduch, kabina). Budoucí majitel bude muset investovat do rozvodů a výměny čepů, tyček a silentbloků na přední nápravě (začíná něco tlouct). Dvouhmotu jsem vyměnil již za jednohmotu.
Další mně známé závady:
- mikrospínače v zámcích nespínají ve všech polohách (lampička interiéru se u některých dveří nerozsvěcí, centrál je poté zmatený...)
- páčku pro seřizování zrcátek bude nutné vyměnit
- prasklý zadní nárazník, nemá vliv na funkci - nechtělo se mi lepit

Auto má dle tacho najeto 242 000 km, já na něm najezdil 102 000 km, počátečních 140 000 km nemohu doložit - dle mého má auto najeto víc - u 1.9 Tdi ale není problém 500 tis. Z auta nepůjde sloupnout polep - za tu dobu se pěkně zažral

Auto k vidění v Pardubicích. V případě zájmu pište na kamilski@gmail.com nebo volejte 777 638 778.