DTI PROBLEM STARTU ZA STUDENA VENTIL PREDSTREKU
Moderátoři: šulda, Moderátoři
DTI PROBLEM STARTU ZA STUDENA VENTIL PREDSTREKU
Prosim o pomoc na mojom dti scenic mam problem zo startom rano... ono problem je v tom ze za studena mi nebzuci predstrek v cerpadle... ale ako nahle sa zohreje nad 45C tak predstrek bzuci pri kazdom zopnuti klucika...a znova ak sa ochladi pod 40C na cidle pre ECU uz ho nespusti ale motor ked nastartujem tak predstrek reaguje... moze byt problem v ECU nejake adaptacne hodnoty poskodene v eeprom..? dakujem
Mam bosch KTS tak preto viem tie stupne a ziadnu zavadu nehlasi vsetky
snimace vykazuju spravne hodnoti.. Pato Slovensko
Mam bosch KTS tak preto viem tie stupne a ziadnu zavadu nehlasi vsetky
snimace vykazuju spravne hodnoti.. Pato Slovensko
mam kts od boscha a pocitac je tam BOSCH MSA 15.5 takze sa mi da merat predstrek presne mi pise pozadovanu hodnotu pocitaca a akutocnu... a su presne tak ze by bosch klamal svoj pocitac..?? Dnes som sa trochu hrabal rano s tym a zistil som ze mi pise snimac otacok pri studenom starte ale ked mi auto naskoci po 6 startoch tak mozem motor vypnut a hned nastartovat tak bezi bez problemov cely den a potom uz nepise zavadu snimaca iba pri studenom starte moze t robit starter alebo nieco rusit..? Ked sme do neho drcli na 3trojke tak chitil hned.... ;

- origoš
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Radím ze zkušenosti, být to tím nemusí. Někdy se stane, hlavně když některé čidlo "kecá" v toleranci, že to vyhodnotí systém trochu jinak, protože chyba čidla nebyla shledána. Zkus ten snímač odpojit, jestli bude nějaká změna. Taky po odpojení teplotního čidla to může začít startovat a toby potvrdilo moji theorii.
gsmboss- prosím tě, řeším stejný problém, jako jsi měl ty - ráno při startu kontrolka - diag. ukazuje čidlo ot. - to je ale v pohodě, včera vyčištěný starter - a pořád to samý- Jak to vypadá u tebe, máš to od té doby v pohodě?
origoš- taky mě napadá už jenom vstřik s čilem zdvihu- co se stím dá dělat? musí se vymenit nebo jde opravit?
origoš- taky mě napadá už jenom vstřik s čilem zdvihu- co se stím dá dělat? musí se vymenit nebo jde opravit?
A prosím tě, co ten předstrik- bzučí po ránu nebo ne? AUTO už jsem měl u Renaultu, u bosche a u autoelektrikáře, nikdo na nic nepřišel. takhle prověřený auto nemá nikdo, a stejně to nejde. před chvílí jsem to zkusil, 3krát se rosvítila porucha a pak to chytlo, jako by nic. ještě by mě zajímalo, co udělá ten vstřikovač s čidlem, když v něm nebude nafta- je možný, že to taky ukaže poruchu?
Ten predstrekovy ventil nema bzucat bzuci as ked ma motor okolo 45C tak bzuci pri starte...Snimac pohybu ihly ti nebude hlasit ked tam nie je nafta... iba keby bol preruseny alebo keby vykazol zle hodnoty pri merani ecu by hlasila velka alebo mala hodnota... NIECO TI RUSI SNIMAC OTACOK pozri si tu kabelaz... a starter mas novy alebo..?