bora vymena vlozky spinaci skrinky

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

oregan
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

bora vymena vlozky spinaci skrinky

Příspěvek od oregan »

Na svy bore jsem ztratil klice a sehnal jsem vlozku do spinaci skrinky i s klicem.Jak se da vlozka spinaci skrinky vymenit?Musim vyndat celou spinacku,nebo se to da na aute?[/quote]
Felipe
Přispěvovatel

Příspěvek od Felipe »

Dá se na autě - stačí dlouhý drátek. Myslím že ale budeš muset prohodit čip z klíče. ;) .
Ten drátek se strká do spínačky vedle klíče.
oregan
Přispěvovatel

Příspěvek od oregan »

Felipe píše:Dá se na autě - stačí dlouhý drátek. Myslím že ale budeš muset prohodit čip z klíče. ;) .
Ten drátek se strká do spínačky vedle klíče.
Ja budu muset immo vypnout a nebo tam hodit chip novy.Jelikoz nemam zadny klice.Ztratil jsem je :-(Jaky tam prijde chip?Da se koupit ve vetsich autodilech nebo jedine pres net?
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

no, pokud nemáš žádnej klíč k té původní spínačce tak nevím jak to budeš dolovat...abys nemusel mít i novej nosič
není jednodušší si objednat podle VIN novej klíč ???
Felipe
Přispěvovatel

Příspěvek od Felipe »

Omlouvám se, myslel jsem že klíč máš aspoň servisní plastovej - tak to jinak nevyndáš. Asi bych někde koupil celou tyč řízení...
renos.renos
Přispěvovatel

Příspěvek od renos.renos »

Souhlas s Romanem... pokud nemáš žádný klíč, nech si ho v VW servisu objednat podle WIN auta.. pochopitelně za předpokladu, že už se v tom před tím někdo nesral a je tam původní spínačka...
oregan
Přispěvovatel

Příspěvek od oregan »

Felipe píše:Omlouvám se, myslel jsem že klíč máš aspoň servisní plastovej - tak to jinak nevyndáš. Asi bych někde koupil celou tyč řízení...
takze to nejde vyndat,kdyz nemam klic?Prinejhorsim vypnu immo a dodelam si svy manualni.Jedna se mi hlavne o to jak vymenit tu vlozku.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

já myslím že to nevyndáš, posledně jsem řešil jen seklou spínačku na A3 a dopadlo to novou spínačkou i s nosičem...klíč se teda zachránil

jj objednej si novej klíč v autorizáku klidně bez dálky a zbytek pak dořešíš
renos.renos
Přispěvovatel

Za mě si taky myslím, že jsi v pasti a bez klíče to nevyndáš.. navíc to by výrobce velmi ulehčil čorkařům.. kdyby sedli, vyndali drátem spinačku, narvali tam svoji s klíčem, přes diagnostiku vyčetli PIN doladili a tradá na vrakáč...
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

vylámat jak čórkař a hotovo
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
oregan
Přispěvovatel

Příspěvek od oregan »

Ladas píše:vylámat jak čórkař a hotovo
Co kdyz si omerim klice podle passata co mam a narvu tam sroubovak misto klice?
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Šroubovak je prd,musel bys mit planzetu z kvalitniho matrose,tim to zlomis...ale nevim co resis? To si radsi dojebes dalsi veci nez pockat par dni na klic?
renos.renos
Přispěvovatel

Ty už máš novou spínačku s dvěma klíči, že tak urputně bojuješ za její výměnu...? Pak ztratíš klíče znovu a budeš tam kde jsi, když si necháš ve VW udělat klíč k původní spínačce, budeš mít za tři dny klid...
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

klasika plochý řoubovák ale ne nějaký bahno a za 2min hotovo
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
m.a.r.e.k
Přispěvovatel

Příspěvek od m.a.r.e.k »

presne tak pokial nemas k tomu ziadny kluc to nepojde. nedavno som to riesil na passate nesiel mi potocit kluc .. musel som to cele odvrtat zohnas som cely ten stred a vo vw dal vyrobit novy predok .
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“