Boxer vrakoviště

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Otas43
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Boxer vrakoviště

Příspěvek od Otas43 »

Chlapi, nevíte někdo prosím, kde je nějaké solidní vrakoviště na Boxery?
Zkoušel jsem Budějice a Prahu, ale nabízejí ceny daleko vyšší, než za nové díly !! Dělají z lidí blbce.
(Třeba za nárazník chtěli 3.500 a nový mám za 1.499 :), nebo světlomet chtěl za 1.700 a zcela nový mám za 950 :) )
BULDOG74
Nováček

Příspěvek od BULDOG74 »

nárazník za 1.499 je ze žvejkačky a lampa za 950 ti svítit nebude.
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Zkus Vojkov u Prahy
Otas43
Sběrač informací

Příspěvek od Otas43 »

Tomas.cz píše:Zkus Vojkov u Prahy
Zkusím díky.
Otas43
Sběrač informací

Příspěvek od Otas43 »

BULDOG74 píše:nárazník za 1.499 je ze žvejkačky a lampa za 950 ti svítit nebude.
No příteli, asi takto. Nakupuju v Elitu, kde mám slevy. Věci kvalitní a nové. A světla svítí a nárazníky pevné. Ale teď toho potřebuju víc a na to auto už nové dávat nechci.
Třeba potřebuju mimo jiné také PP blatník. Nový v Elitu 800 a nejvyšší cena na vrakáči je 2.000.

Trochu rozdíl, že.
Marek001
Aktivista

Příspěvek od Marek001 »

Made in Taiwan
Otas43
Sběrač informací

Příspěvek od Otas43 »

Marek001 píše:Made in Taiwan
To máš dneska vše :)
Nebo myslíš, že se na vrakáčích prodávají špicové díly?
Mě spíš vadí, proč sem napíše někdo, kdo neumí dát tip na slušný vrakáč a jen plká.
Že jsou to žiďáci zlodějský na vrakovištích, to je jasný. Chtěl jsem čelní sklo. 2500- vrakáč a já ho koupil za 1400 nové a to i se sluněční clonou. A je mi putna, kde ho vyrobili. Je na něj záruka. Není poškrábané atd...
A schválně- jak poznáte co je a není Taiwan? poznáte prd. Každý jeden. I já.
Proto se ptám na slušný vrakáč, který nechce aby se mu tam díly váleli a chce je prodat.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Otas43 píše:
BULDOG74 píše:nárazník za 1.499 je ze žvejkačky a lampa za 950 ti svítit nebude.
No příteli, asi takto. Nakupuju v Elitu, kde mám slevy. Věci kvalitní a nové. A světla svítí a nárazníky pevné. Ale teď toho potřebuju víc a na to auto už nové dávat nechci.
Třeba potřebuju mimo jiné také PP blatník. Nový v Elitu 800 a nejvyšší cena na vrakáči je 2.000.

Trochu rozdíl, že.
Příteli,chce to ale podepřít i poznatky z praxe,světlo od vyrobce TYC,Depo nebo podobnej shit prostě nefunguje,nelze seřidit,sviti vsude mozne jen ne tam kam ma to za prve,za druhe je nepasovat do auta je nekdy kurva umeni,u dodavky jeste budiz ale zkus to treba na Peugeotu 307,407 kde to kopiruje tvar blatniku/narazniku,chces je tam dat a zjistis ze drzaky jsou uplne mimo...to je hezky ze je levny ale to je tak vse. To stejný narazniky,blatniky,kapoty,starsi original je vzdycky lepsi nez nova replika,tecka. Nehlede na to že blatnik za 800 bude za rok dva nahnilej,to je fakt.

;)
Otas43
Sběrač informací

Příspěvek od Otas43 »

Mno já příteli nevím nevím. Nakupuju mimo jiné v Elitu již roky a jsem naprosto spokojen.Nenakupuji tedy nikdy v Autokelly. Ostatně tam nakupuje kdejaká autodoprava a vlastně všechny servisy a to i značkové. Dokonce tam berou díly i z Kelly.
Z vrakáče u Ostravy mi přišlo světlo - to se prostě musí vidět. Silné vrypy, neprůhledné a skoro neprůsvitné. 1.000,- Kč !
Na toho Boxera jsem taky koupil nárazník za 800, ale ne z vrakáče a je škoda, že tam nemají normální ceny. Nakupuji toho dost a na více aut.

Chce mi tu někdo tvrdit, že nová kapota motoru na Boxera vydrží nová méně, než 13-ti letá - používaná a kamínky otryskaná z vrakáče? To je názor k smíchu. (rofl)

Jenže cena z vrakáčů bývá rovna novému dílu a mnohdy i dražší.

Co se týče světel - momentálně na Boxerovi jsou Depa a plně seříditelná (seřízeno na STK) a pasovali na první docvaknutí. Jen servo jsem musel přehodit. Takže bude chyba asi někde jinde.

Proto poptávám vrakáč s normálními cenami a ne zloděje, protože nové díly už dávat nechci a na některých šroťákách nevědí, co by si řekli a ani neví, kolik co stojí v obchodě :).
Člověka z budějovického vrakáče jsem poslal rovnou do pr..le, tam byly ceny děsný. Dělají z lidí idioty.
Proto poptávám tip na obchodníky, ne na zloděje.
Ten Vojkov je docela slušný cenou, ale zase nemá vše, co potřebuji :(
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Ja mluvim z vlastni zkusenosti,provozujeme mimo jine uz leta vrakec na francouze a mnohdy lidi prijedou s novym dilem v ruce ze jim tam nepasuje...pokud ti druhovyroba plne vyhovuje,tvoje vec,pak ale nevim proc hledas solidni vrakec
Nehodlam tady reagovat na tvoje sahodlouhe prispevky,zjevne na to mas cas
To ze jsou nekteri prodejci hovada,to je proste fakt,zkus si objednat pres Allegro neco z Polska,tomu se dodrapane svetlo nevyrovna (namisto cerpadla cihla s vyskrabanym smajlikem)
At se ti dari a preji hodne levnych kvalitnich nakupu (crazy)
Otas43
Sběrač informací

Příspěvek od Otas43 »

roman1648 píše:Ja mluvim z vlastni zkusenosti,provozujeme mimo jine uz leta vrakec na francouze a mnohdy lidi prijedou s novym dilem v ruce ze jim tam nepasuje...pokud ti druhovyroba plne vyhovuje,tvoje vec,pak ale nevim proc hledas solidni vrakec
Nehodlam tady reagovat na tvoje sahodlouhe prispevky,zjevne na to mas cas
To ze jsou nekteri prodejci hovada,to je proste fakt,zkus si objednat pres Allegro neco z Polska,tomu se dodrapane svetlo nevyrovna (namisto cerpadla cihla s vyskrabanym smajlikem)
At se ti dari a preji hodne levnych kvalitnich nakupu (crazy)
Z Polska nikdy nic a stejně tak z Bazarmediku-což je to samé.

Pak mi vysvětli, proč chcete za starý, 12 let orezlý přední čelo 2.500, když nový stojí taky 2500 !? A když řeknu, že je to drahý, tak ještě držkujete?
A omlácený nárazník i za 3.500, když zcela nový je i levnější a jde o certifikovanou výrobu! dražší jsou také, ale to je zboží, které já kupuju aspoň 2x do roka.
A to dodávám - ještě bez dokladu. Jsem plátce DPH, tudíž ty nové jsou ještě levnější a zkdyž chci na vrakáči doklad, ještě to zdraží :)

To je hezký, že provozuješ vrakáč.
Mohu vědět kde? Třeba ty zrovna ten zloděj nebudeš, co si řekne balík za starý věci.
Nepředpokládám ale, že mi na toto odpovíš.
Otas43
Sběrač informací

Příspěvek od Otas43 »

TO roman1648:
Nebo pojď a nabídni rovnou ceny:
Poptávám spěšně:
pro Peugeot 2004 2.8 HDI :

Přední nárazník
Výztuhu nárazníku
Přední čelo
Příčka chladiče
Chladič
LP blatník
Volant i bez airb.
Převodovka

Na toto auto kupuju několikrát do roka skoro to samé :)
Můžeš dát i cenu veřejně.
Porovnám to s cenou z Ecatu.
Jen tu prosím netvrď, že tvé díly jsou značkové a nové :). To mi taky na vrakáči řekli.
Děkuji za sebe i za ostatní, co to přečtou a jistě si pak také od tebe něco koupí.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Na mezitip nemame nic,jen na stary do 02 nebo 06 a vys
Jinak naraznik 1500 vyztuha 500 celo 1000 prickou nevim co je mysleno, chladic peknej 1500,blatnik 1000,volant neosoupanej 1000 osoupanej zadaco kdyz koupis neco jinyho...ale to nebue tvuj pripad ;)
Otas43
Sběrač informací

Příspěvek od Otas43 »

roman1648 píše:Na mezitip nemame nic,jen na stary do 02 nebo 06 a vys
Jinak naraznik 1500 vyztuha 500 celo 1000 prickou nevim co je mysleno, chladic peknej 1500,blatnik 1000,volant neosoupanej 1000 osoupanej zadaco kdyz koupis neco jinyho...ale to nebue tvuj pripad ;)
Tak to jsi mě dostal ! jinde chtějí 2x tolik ! Volant ještě nevím, ale vše ostatní beru hned a chystej mi letos další sadu :)
S autem jezdí nováčci, takže....
ČELO - to jsou ty brejle kol světel a je na nich zámek kapoty
Pak je tam spodní příčka, na který je chladič, což je jeho spodní držák.
Takhle mi to po opravě a STK zaparkovali :)
Obrázek
Naposledy upravil(a) Otas43 dne 17 led 2017, 21:16, celkem upraveno 1 x.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

U nas v okoli je nejvetsi vrakec Eurovrak Holubice,koupis tam vsechno ale ceny jsou proste dany,s nejakym "v Elitu to stoji novy tolik a tolik" tam neuspejes,pane,tak si to tam bezte koupit (v mojem pripade Romane neser vzdyt vis jak to je )
(LOL)
Sam tu mam od kamose havarku Boxera 04 na pravej roh a jen s dilama jsem na pulce ceny auta...a co ted? Mam mu rict at fo vyhodi? Necham dovezt z Anglie berlu na dily za 10+10 a nejak to zase dopadne (noteeth)
Odpovědět

Zpět na „Peugeot“