Zkoušel jsem Budějice a Prahu, ale nabízejí ceny daleko vyšší, než za nové díly !! Dělají z lidí blbce.
(Třeba za nárazník chtěli 3.500 a nový mám za 1.499

Moderátoři: šulda, Moderátoři
No příteli, asi takto. Nakupuju v Elitu, kde mám slevy. Věci kvalitní a nové. A světla svítí a nárazníky pevné. Ale teď toho potřebuju víc a na to auto už nové dávat nechci.BULDOG74 píše:nárazník za 1.499 je ze žvejkačky a lampa za 950 ti svítit nebude.
To máš dneska všeMarek001 píše:Made in Taiwan
Příteli,chce to ale podepřít i poznatky z praxe,světlo od vyrobce TYC,Depo nebo podobnej shit prostě nefunguje,nelze seřidit,sviti vsude mozne jen ne tam kam ma to za prve,za druhe je nepasovat do auta je nekdy kurva umeni,u dodavky jeste budiz ale zkus to treba na Peugeotu 307,407 kde to kopiruje tvar blatniku/narazniku,chces je tam dat a zjistis ze drzaky jsou uplne mimo...to je hezky ze je levny ale to je tak vse. To stejný narazniky,blatniky,kapoty,starsi original je vzdycky lepsi nez nova replika,tecka. Nehlede na to že blatnik za 800 bude za rok dva nahnilej,to je fakt.Otas43 píše:No příteli, asi takto. Nakupuju v Elitu, kde mám slevy. Věci kvalitní a nové. A světla svítí a nárazníky pevné. Ale teď toho potřebuju víc a na to auto už nové dávat nechci.BULDOG74 píše:nárazník za 1.499 je ze žvejkačky a lampa za 950 ti svítit nebude.
Třeba potřebuju mimo jiné také PP blatník. Nový v Elitu 800 a nejvyšší cena na vrakáči je 2.000.
Trochu rozdíl, že.
Z Polska nikdy nic a stejně tak z Bazarmediku-což je to samé.roman1648 píše:Ja mluvim z vlastni zkusenosti,provozujeme mimo jine uz leta vrakec na francouze a mnohdy lidi prijedou s novym dilem v ruce ze jim tam nepasuje...pokud ti druhovyroba plne vyhovuje,tvoje vec,pak ale nevim proc hledas solidni vrakec
Nehodlam tady reagovat na tvoje sahodlouhe prispevky,zjevne na to mas cas
To ze jsou nekteri prodejci hovada,to je proste fakt,zkus si objednat pres Allegro neco z Polska,tomu se dodrapane svetlo nevyrovna (namisto cerpadla cihla s vyskrabanym smajlikem)
At se ti dari a preji hodne levnych kvalitnich nakupu
Tak to jsi mě dostal ! jinde chtějí 2x tolik ! Volant ještě nevím, ale vše ostatní beru hned a chystej mi letos další saduroman1648 píše:Na mezitip nemame nic,jen na stary do 02 nebo 06 a vys
Jinak naraznik 1500 vyztuha 500 celo 1000 prickou nevim co je mysleno, chladic peknej 1500,blatnik 1000,volant neosoupanej 1000 osoupanej zadaco kdyz koupis neco jinyho...ale to nebue tvuj pripad