Felicia 1,9 D štartovanie

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Rudyxy
Nováček
Odpovědi: 0

Felicia 1,9 D štartovanie

Příspěvek od Rudyxy »

Zdravím, mám felíciu 1,9D doteraz v pohode. Pred pár dňami mi nechcelo naštartovať a ani na káble. Ak nabijem baterku a dám ju do auta naštartuje pekne. Ak viac krát po sebe štartujem nechce naštartovať. Ani do motora nepustí naftu. Teraz na snehu ostane sneh krásne čistý. Ako keby baterka už nevládala otvoriť ventil a pustiť naftu dnu. Točí naprázdno. Ak nechce na prvýkrát naskočiť, druhykrát už nežhavím a to väčšinou chytí. Stáva sa, že naštartuje ale hneď aj skape, aj keď mám plyn na podlahe. Nová baterka a štartér bol teraz opravovaný lebo som myslel že je v tom problém.
Skúste mi niečo poradiť lebo ma asi klepne. Nechala ma felda v tej najhoršej chvíli keď som mal niesť ženu do pôrodnice. :(
Petr Játi
Nováček

Příspěvek od Petr Játi »

Zamrzlá nafta, Čerpadlo umírá
vladimir127
Nováček

Příspěvek od vladimir127 »

Ak len zvrci a hned zdochne moze to byt aj imobilizer.Na niektorych autach sa da vyradit aj mechanickym odstranenim.Nepametam ako je to na felicii skus to niekde pohladat.
vladiir127
slovacek.milos
Aktivista

Re: Felicia 1,9 D štartovanie

Příspěvek od slovacek.milos »

[quote="Rudyxy"] Pred pár dňami mi nechcelo naštartovať a ani na káble.

když je arktická zima naplánuj si návštěvu doktora s chřipkou a ne startování auta ;)
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

vladimir127 píše:Ak len zvrci a hned zdochne moze to byt aj imobilizer.Na niektorych autach sa da vyradit aj mechanickym odstranenim.Nepametam ako je to na felicii skus to niekde pohladat.
lado imo u feldy nepustí naftu tak nic nezvrčí
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“