Potřebujup poradit. Namontoval jsem do Felicie 1,9 D turbo a ted řešim problém jestli má být ve výfuku kat nebo ne? Někde jsem slyšel, že musí mít turbo nějaký odpor jinak se bude přetáčet. Neví te jak to je?
jeansx píše:Potřebujup poradit. Namontoval jsem do Felicie 1,9 D turbo a ted řešim problém jestli má být ve výfuku kat nebo ne? Někde jsem slyšel, že musí mít turbo nějaký odpor jinak se bude přetáčet. Neví te jak to je?
bych se bál... do mbčka davat turbo... (oni vědeli proč ho tam nedaj sami... )
Určitě tam žádnej kat nedávej, turbu tím jedině prospěješ. Přetáčet se bude, pokud ti nebude fungovat regulace plnícího tlaku a ta nemá s katem nic společnýho.
Vento, AFN 81kw + čip (zatim nevim kolik ale jede líp než orig. 81kw )
no netvrdil bi som ze ten motor moc nevidrzi
na jar som to upravil ja a mam cca 13 000Km od upravy a davam mu pooriadne zabrat a zatial slape ako hodinky. kat som dal prec a prvy diel vyfuku mam z antikorovej rury 52mm. egr som ties vyhodil.
RASTIKOS píše:no netvrdil bi som ze ten motor moc nevidrzi
na jar som to upravil ja a mam cca 13 000Km od upravy a davam mu pooriadne zabrat a zatial slape ako hodinky. kat som dal prec a prvy diel vyfuku mam z antikorovej rury 52mm. egr som ties vyhodil.
caoo
to je OK,idealni by byla ta roura 52mm az dozadu....
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS
jeansx píše:ok tak já to vyzkoušim trubku jsem tam dal právě taky. Vezmu to schválně na brzdu a změřím to
to jsem zvědav, kamoš též na 1.9D oturbil (veškeré přidané komponenty z 1.6TD) a naměřil 106k a 240Nm, jenže mu nestačilo dávat čerpadlo, od 3tis. ot bez kouře, tlak 1.1b
DTchip.cz chiptuning, měření výkonu
Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
Což ono převodovku ve stylu VW na 1.9 D/TD dáš snadno, aky si všimni že na té klasické škdoovácké zpřevodované pro 1.9D je přišroibováno litinové mezikruží.
Problém nastane s uchycením i když to by nebyl největší problém ale hlavně s poloosama.