[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/kinerity/bestanswer/event/main_listener.php on line 514: Undefined array key "poster_answers" Sandero se nerozjede - spojka?? - DP forum
Motor klasika 1.4 55kw rok 2009
Nastartuju,vyšlápnu spojku,normálně zařadím jedničku,pouštím spojku - auto půl metru jakoby popojede a stojí
Spojka jde pěkně lehce,žádné zvuky ani pazvuky z toho nejdou
dal jsem to kámošovi rozdělat tak jsem zvědavej...spojku jsem preventivně objednal novou,nenapadá mě nic jinýho popravdě..
No, najskôr by som pozrel poloosi, kedysi na Lagune1 sa stalo že strhlo drážkovanie na tripoide čo je pod manžetou v diferáku a aj jedno z ložísk na triangli sa rozsypalo a museli sme dokonca otvoriť prevodovku lebo sa tam dostali ihličky. Doteraz nerozumiem ako sa to vôbec mohlo stať. Ale môže to byť samozrejme aj spojka, to by bol asi ten lepší prípad
Má to lanko nebo hydrauliku? Nedávno jsem dával do auta motor a jak byl motor venku natáhl se mi samostav na lanku a jak jsem se pak rozjel tak to popojelo lehce tak pul metru a konec.
Ano, je to kolikrát matoucí. Já normálně jezdil, ale najednou mi tam začala jít zpátečka přes zuby, volnoběh byl pořád stejný, tak si říkám, co to je? A jezdil jsem dál a najednou mi na 5 v kopci klouzla spojka a tam mi začalo svítat, vyndal jsem převodovku a talířová pružina na spojce měla jeden paprsek dole/pokleslý/..Takže byla prasklina v talířovce , snížil se tlak na lamelu a proto, tam také šla špatně ta zpátečka, protože lamela se pořád unášela a jelikož nemá zpátečka synchron, šlo to přes zuby..Normální funkce byla v pořádku, člověk si ani neuvědomil, že jedničku dává větší silou...