Peugeot 407 2.0Hdi starty
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
Peugeot 407 2.0Hdi starty
Ahoj všichni mám problém při startech nechal jsem si repasovat vstřiky Delphi měl jsem malinko problém s jejich konfigurací nakonec se mě to zdařilo motor jede super jen se mě v průběhu 10 dnů dvakrát stalo že motor naskočil ale běžel na jeden možná 2 válce vypnul jsem a znovu nastartoval a vše ok běžel uplně normálně ale rozsvítila se kontrolka motoru diagnoza me ukázala chybu U1208 -závada:informace o otáčkách motoru - obdržená hodnota není správná nemáte někdo zkušenost???
Re: Peugeot 407 2.0Hdi starty
A to je chyba z Lexie? Alebo čím si to načítal? lebo ten preklad sa mi moc nezdá.Verticulus píše:Ahoj všichni mám problém při startech nechal jsem si repasovat vstřiky Delphi měl jsem malinko problém s jejich konfigurací nakonec se mě to zdařilo motor jede super jen se mě v průběhu 10 dnů dvakrát stalo že motor naskočil ale běžel na jeden možná 2 válce vypnul jsem a znovu nastartoval a vše ok běžel uplně normálně ale rozsvítila se kontrolka motoru diagnoza me ukázala chybu U1208 -závada:informace o otáčkách motoru - obdržená hodnota není správná nemáte někdo zkušenost???
-
- Nováček
-
- Nováček
Ještě ne nejhoší je že to udělá jen někdy a nemůžu jezdil se stále napíchlou diafnozou
jen mám hrůzu z toho že za týden s tím jedu do Chorvatska tak řeším asistenční slubu kdyby náhodou, ale od té doby to neudělalo někdo mě také říkal palivo tak než pojedu tak nacpu nádrž Vervou a vyměním palivový filtr no uvidím