Peugeot 407 2.0Hdi starty

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Verticulus
Nováček
Odpovědi: 0

Peugeot 407 2.0Hdi starty

Příspěvek od Verticulus »

Ahoj všichni mám problém při startech nechal jsem si repasovat vstřiky Delphi měl jsem malinko problém s jejich konfigurací nakonec se mě to zdařilo motor jede super jen se mě v průběhu 10 dnů dvakrát stalo že motor naskočil ale běžel na jeden možná 2 válce vypnul jsem a znovu nastartoval a vše ok běžel uplně normálně ale rozsvítila se kontrolka motoru diagnoza me ukázala chybu U1208 -závada:informace o otáčkách motoru - obdržená hodnota není správná nemáte někdo zkušenost???
Marek001
Aktivista

Re: Peugeot 407 2.0Hdi starty

Příspěvek od Marek001 »

Verticulus píše:Ahoj všichni mám problém při startech nechal jsem si repasovat vstřiky Delphi měl jsem malinko problém s jejich konfigurací nakonec se mě to zdařilo motor jede super jen se mě v průběhu 10 dnů dvakrát stalo že motor naskočil ale běžel na jeden možná 2 válce vypnul jsem a znovu nastartoval a vše ok běžel uplně normálně ale rozsvítila se kontrolka motoru diagnoza me ukázala chybu U1208 -závada:informace o otáčkách motoru - obdržená hodnota není správná nemáte někdo zkušenost???
A to je chyba z Lexie? Alebo čím si to načítal? lebo ten preklad sa mi moc nezdá.
Verticulus
Nováček

Mám PP2000 pro Peugeoty a Lexii pro Citroeny
octaviask
Aktivista

Příspěvek od octaviask »

ked sa ti to stane sleduj otacky motora v diag....skontroluj snimac, snimacie vystupky na kolese kde snima....lexia nezvykne tarat.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
Marek001
Aktivista

Příspěvek od Marek001 »

Už si na to prišiel? Celkom ma to zaujíma.
Verticulus
Nováček

Ještě ne nejhoší je že to udělá jen někdy a nemůžu jezdil se stále napíchlou diafnozou :) jen mám hrůzu z toho že za týden s tím jedu do Chorvatska tak řeším asistenční slubu kdyby náhodou, ale od té doby to neudělalo někdo mě také říkal palivo tak než pojedu tak nacpu nádrž Vervou a vyměním palivový filtr no uvidím
Odpovědět

Zpět na „Peugeot“