Mam seat leon 66kw,motor ALH.Chcem vymenit trysky za nejake lepsie,aby pridali aj nejake koniky naviac,v buducnosti chcem dat 130PS turbo+chip.Poradte mi vhodne trysky ktore sa mi najviac hodia(ak viete cenu tak napiste aj to).Diky moc!
eazy20 píše:aky je rozdiel medzi powerplus 520 a powerplus 764?
Powerplus 520 su vylepsene trysky zo 110konovej 1,9TDI a powerplus 764 su vylepsene trysky zo 150 konovej 2,5 TDI R5
Inac tie powerplus 764 Ti mozem odporucit auto ide super s dymivostou to nie je take strasne ale ked to osolim na jednotke a cast dvojky tak vidim v spatnom zrkadle dym ale pri normalnej jazde nic.
Naposledy upravil(a) Sifon dne 24 zář 2007, 18:30, celkem upraveno 1 x.
Tie PP764 ti daju viac konikov ako PP520 a dymivost bude vyssia pri tych PP764 ale ozaj nic hrozne ak sa nerozbiehas z krizovatky stale na plny plyn. A aj ked tak nie je to dymova clona za ktorou nie je vidiet pokial mas original soft a nie chip na ktory obujes trysky.
oki,sa musim rozhodnut este.a este keby som sa nahodou rozhodol predsa len pre tie powerplus 520 tak budu stacit do buducna ked tam dam 130PS turbo+chip?
majo1982 píše:
ale kdyz koukam do tveho avataru tak to dost kouri
to je právě ten případ, kdy se k větším tryskám přidá nevhodný soft....
jedna otazka: takle kourit to bude kdyz jenom vymnenim trysky bez upravy softu?
Urcite nie. Ak mas original soft tak dymivost bude o cosi vacsia pri zoslapnuti plneho plynu na jednotke a kusok dvojky. Je to take odfuknutie si ropaka ale ak mas vsetko v poriadku tak je dymivost pri normalnom jazdeni v poho. Skusal som ci to zadymi na mieste bez zataze aby som zistil v akej kondicii je auto a pri plnom zoslapnuti plynu vysla len jemna hmlovina ktora sa hned rozpadla.