Stahovačka oken
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Stahovačka oken
Ahoj,
poškodila se mi stahovačka okna ve předu u řidiče.
Chci se zeptat jak moc je to náročné na výměnu,hlavně mě zajímá jak šetrně sundat tapec,jestli jsou tam šrouby nebo je to nýtované..??
Děkuji za rady....
2.0TDI,BKD,2003
poškodila se mi stahovačka okna ve předu u řidiče.
Chci se zeptat jak moc je to náročné na výměnu,hlavně mě zajímá jak šetrně sundat tapec,jestli jsou tam šrouby nebo je to nýtované..??
Děkuji za rady....
2.0TDI,BKD,2003
VW Golf V 2.0TDI Sport line
No ono by taky chtělo napsat na jakým autě přístěbrew88 píše:Tak stahovačka výměněna....
Po sundání tapecu jsem zjistil že zbytečně![]()
Pro výměnu mechanismu se musí sundat venkovní plech dveří, což jsem čekal, že mi zde někdo poradí...
tak snad příště![]()
Jinak opravdu je to brkačka....
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Přesně tak stačí napsat "auto v popisu" protože to mohla být třeba Audi A3b707 píše:u octavie to sundat nejde musí jít dolu tapec a potom přijde na řadu vrtačka, u golfu jde odšroubovat venkovní plech dveří, ale ty jsi napsal jen kod motoru a pak se tady rozčiluješ
ps: nepsal jsi že jde o tvůj vůz co je v podpise
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
-Derbi Atlantis 2T
-Derbi Atlantis 2T