Přežil nacistická vězení a hrozné útrapy a nakonec jej zničila česká rudá pakáž...Přitom takový" lidský materiál" bychom potřebovali...

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ale to je nějaký šum, já mám rád německou válečnou techniku a zajímají mne osudy vojáků Wehrmachtu, kteří MUSELI díky branné povinnosti narukovat..Stejně jako já, nikdo se mě neptal...a třeba si všimnu toho co ostatní nezajímá..Třeba když v březnu 1939 obsadili ČR a když člověk vidí tehdejší záběry /ne moc frekventované/, tak byly velké závěje, a například záběry z BRNA ukazují jejich motospojky, jak vjíždějí do města a mají plná přední kola sněhu, nebo například když projížděly městem jejich tahače a lidé na ně hrozili, tak v té zimě seděli hoši jako pěny v ocelových přílbách, bez rukavic plně vystavení mrazu a nečasu. Měl někdo z vás na lembeře ocelovou přilbu přímo na holou palici? Vždy mne zajímala odolnost dotyčných , což samozřejmě dnešní rozmazlené sračky od maminky, zvyklé na klimatizaci a topnou sezonu celý rok, když je třeba NEPOCHOPÍ...Co ti kluci vydrželi, ať byli jakéhokoliv přesvědčení a často pěkné svině, ale nikde na světě se nerodí zrůda, ale musí se vychovat...A proto jsem přesně čekal, že rudý pacholek adbai, napíše co napíše, pro něho někoho umlátit je správná věc, rudá pakáž to má v krvi a je ještě u nás mnoho rudých esesáčků, kteří si užívají důchodu a chovají své vnoučky na kolenou..A v Čechách se vždy najde výmluva na všechno, někoho umlátit ve jménu dalšího svinstva je jen drobnost..Ale zajímavé je, kdo je nejvíc štval a koho zlikvidovali..Nesnášeli čestné a charakterní lidi, protože ti se lůzou nikdy nestanou a rudochem už vůbec ne..ČEST PAMÁTCE VŠEM UMUČENÝM , UMLÁCENÝM A ZNIČENÝM OBĚTEM RUDÉ LŮZY, KTERÁ SE NEŠTÍTILA TOHLE DĚLAT ANI DĚTEM A MLADÝM DĚVČATŮM...Vici píše:Maš pravdu.ale nějak mi nesedí od obdivovatele třetí říše