Octavia RS 1.8t 132kW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Octavia RS 1.8t 132kW
Zdravím vás, viem, že toto je stránka Dieselpower a riešia sa tu možno len dieselove motory ale potreboval by som pomôcť. Mám doma Octáviu Rs 132kW a chcel by som našupať do motora nejaké tie peniaze a urobiť z neho od 250-300koní, len problém je v tom, že neviem aké diely a presné názvy ( napríklad vstrekov ) potrebujem.. Veľmi by ste mi pomohli v tomto
prosím ľudí ktorí mi tu nebudú písať obsah typu: načo ti to bude a podobne.. Auto som si kúpil, lebo sa mi páčilo a chcem doňho investovať.. beriem to ako zábavku
ďakujem za pochopenie

Peugeot 106 1.6 S16 QuickSilver Turbo 2xx kw, FMIC, EBC brzdy a ďalšie srandy. BOLO pred 4 rokmi
Seat Ibiza 6L 74kw 1.9 TDi - stock
-
slovacek.milos
- Aktivista
když nevíš tak se na to vyprdni, sdělej sání vyčisti jeho útroby, kanály v hlavě, klapku, vstřiky , pak kup sportovní svíčky, novou váhu vzduchu, nový vzducháč man, vstřikovací lištu pošli na ultrazvuk,
ty sportovní svíčky skonzultuj přímov brisk tábor mejlem,novak@brisk.cz pozor na montážní návod at ji neskurvíš velkým utažením,
otestuj turbo vagem jestli jede podle požadavku, dekarbonizace motoru a nový olej edge zlatý 5W40, pokud motor bude šlapat jak hodinky tak čip,
a budeš na tom co asi chceš, časem ti odejde spojka
ty sportovní svíčky skonzultuj přímov brisk tábor mejlem,novak@brisk.cz pozor na montážní návod at ji neskurvíš velkým utažením,
otestuj turbo vagem jestli jede podle požadavku, dekarbonizace motoru a nový olej edge zlatý 5W40, pokud motor bude šlapat jak hodinky tak čip,
a budeš na tom co asi chceš, časem ti odejde spojka
-
slovacek.milos
- Aktivista
tieto veci mám úplne v pohode.. a čo si písal o tých sviečkach, tak už mám Denso Iridium Racing 0,4mm za jednu som vyhodil 48€... tým, čo si napísal by som neupravil motor na max 300hp
a to, že odíde spojka je normálna vec.. som ochotný tam dať keramiku a ak nebude stačiť tak aj kevlar.. ja som zo stredného slovenska
Peugeot 106 1.6 S16 QuickSilver Turbo 2xx kw, FMIC, EBC brzdy a ďalšie srandy. BOLO pred 4 rokmi