Airbag Passat 1.9tdi 96kw

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jjirkajj
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Airbag Passat 1.9tdi 96kw

Příspěvek od jjirkajj »

Zdravím, začala mi svitit kontrolka airbagu. Diag vypisoval závadu nárazového senzoru spolujezdce G180/zkrat kód 01222. Prošel jsem kabely a nic jsem nenašel. Tak jsem sehnal jiný starší senzor a vyměnil. Kontrolka stále svítí, kód závady stejný 01222, ale popis chyby se odlišuje. 62-00 žádné nebo chybné seřízení. Nemáte někdo zkušenost? Díky
octaviask
Aktivista

Příspěvek od octaviask »

nekompatibilný snimac. bud je z druhej strany auta alebo z inej verzie airbagovky
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

Pravdepodobne ano.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
jjirkajj
Sběrač informací

Příspěvek od jjirkajj »

Díky za odpovědi, snímače mají stejná čísla 6Q0 909 606, ale na druhé straně na bílém štítku se v číslech liší. nevíte ještě když objednám nový snímač se stejným devítimístním kódem bude senzor fungovat? na co si dát ještě pozor? díky moc.
jjirkajj
Sběrač informací

Příspěvek od jjirkajj »

Díky za odpovědi, snímače mají stejná čísla 6Q0 909 606, ale na druhé straně na bílém štítku se v číslech liší. nevíte ještě když objednám nový snímač se stejným devítimístním kódem bude senzor fungovat? na co si dát ještě pozor? díky moc.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“