A co tak trocha benzinu - felicia 1,6 AEE

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
kevino
Aktivista
Odpovědi: 0

A co tak trocha benzinu - felicia 1,6 AEE

Příspěvek od kevino »

Zdravim prijatelija :) potreboval by som poradit s felicou. zistil som ze je vadna RJ motora. pri volnobehu drzi skrtiacu klapku otvorenu na uhol cca 12 ° co je dost vela. klapka je OK mal som napichnutu inu RJ a v poho. meranim som zistil ze na ovladaci motorcek v klapke ide stale 12 V a je jasne ze potom je ten motorcek otvoreny a nevrati sa do polohy v akej by mal byt. No a konecne otazka :) Da sa takato RJ motora opravit ? Uz mam 2 takychto adeptov. Investovat do RJ sa im neche takze prosim o radu pripadne o schemu vnutorneho zapojenia RJ motora (co som asi optimista). dik za kazdu cennu radu
majte sa zatial
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

Je pravda, že jsem slyšel, že prý se ty jednotky dost serou, ale ani jednu sem posranou neviděl a to jsem těch 1,6 už dělal. Co ti píše VAG? Jakej to má volnoběh?Čistil jsi tu klapku? Teď jsem četl zajímavou statistiku, že polovina jednotek ,které jsou identifikované a vyměněné jako vadné, vadné vůbec nejsou.
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

klapka je vycistena, nastavena, vag nepisal ani pred ani po vycisteniua a ni nepiose ziadnu zavadu otacky su nizsie cca 640 ked dam druhu Rj otacky su 740 a uhol 5 az 6 stupnov takze v pohode a RJ je na tuty zla, ako som pisal mam uz druhe taketo auto. asi ju skusim rozobrat a pozret ci ten motorcek neovlada nejaky koncovy vykonovy tranzistor a ci nie je v kely a ak nie tak smola nebudem to riesit. ale kazdy napad privitam
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

Pozor na to jsou Feldy co maj volnoběh 640-670 a ty co mají něco okolo 800 ot/min. a není to závada.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“