Zdravim prijatelija potreboval by som poradit s felicou. zistil som ze je vadna RJ motora. pri volnobehu drzi skrtiacu klapku otvorenu na uhol cca 12 ° co je dost vela. klapka je OK mal som napichnutu inu RJ a v poho. meranim som zistil ze na ovladaci motorcek v klapke ide stale 12 V a je jasne ze potom je ten motorcek otvoreny a nevrati sa do polohy v akej by mal byt. No a konecne otazka Da sa takato RJ motora opravit ? Uz mam 2 takychto adeptov. Investovat do RJ sa im neche takze prosim o radu pripadne o schemu vnutorneho zapojenia RJ motora (co som asi optimista). dik za kazdu cennu radu
majte sa zatial
Je pravda, že jsem slyšel, že prý se ty jednotky dost serou, ale ani jednu sem posranou neviděl a to jsem těch 1,6 už dělal. Co ti píše VAG? Jakej to má volnoběh?Čistil jsi tu klapku? Teď jsem četl zajímavou statistiku, že polovina jednotek ,které jsou identifikované a vyměněné jako vadné, vadné vůbec nejsou.
klapka je vycistena, nastavena, vag nepisal ani pred ani po vycisteniua a ni nepiose ziadnu zavadu otacky su nizsie cca 640 ked dam druhu Rj otacky su 740 a uhol 5 az 6 stupnov takze v pohode a RJ je na tuty zla, ako som pisal mam uz druhe taketo auto. asi ju skusim rozobrat a pozret ci ten motorcek neovlada nejaky koncovy vykonovy tranzistor a ci nie je v kely a ak nie tak smola nebudem to riesit. ale kazdy napad privitam