jakou vacku na avf 2004

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
mmimo
Sběrač informací
Odpovědi: 0

jakou vacku na avf 2004

Příspěvek od mmimo »

Zdravím,musím vyměnit vacku na passatu avf 96kw a někde jsem se dočetl že tam patří černé hydrostely??je to tak?? A jakou kvalitní vacku mám koupit nejlépe chci ocelovou ale na originální novou bohužel nemam.swag ale tam není jestli je to ocel či litina a pak et a kolbenschmidt.??děkuji za info
octaviask
Aktivista

Příspěvek od octaviask »

ORIGINAL!
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Přesně, kdysi jsem akceptoval to, že si majitel přinese materiál sám a když mi přinesl vačku, tak to vypadalo, že je to zmetek, chvílemi byla černá, chvílemi ne, tak jsem mu ji vrátil a on mi přinesl celou černou, ale vypadala jako z pece na dřevěné uhlí../bylo to na staré BMW/ Tohle není blinkr nebo zrcátko,které může být téměř odkudkoliv...
nepropadat panice...
mmimo
Sběrač informací

Příspěvek od mmimo »

Bohužel na originál nemám peníze přemýšlel jsem nať sadou et 0338 ale pak sem se dočetl že na pd mají být černé hydrostely a v té sadě jsou stříbrný,a nevím jaký tam teda mám dát.a jakou vacku použít jinou než originál doporučujete???
octaviask
Aktivista

Příspěvek od octaviask »

ziadne ine...so vsetkymi su problemy!

hladaj nieco pouzite OK.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
milansilvia
Přispěvovatel

Re: jakou vacku na avf 2004

Příspěvek od milansilvia »

mmimo píše:Zdravím,musím vyměnit vacku na passatu avf 96kw a někde jsem se dočetl že tam patří černé hydrostely??je to tak?? A jakou kvalitní vacku mám koupit nejlépe chci ocelovou ale na originální novou bohužel nemam.swag ale tam není jestli je to ocel či litina a pak et a kolbenschmidt.??děkuji za info
Daj tam ET engine team a cierne zdvihatka.
VW GOLF 4 1,9 TDI AHF 81 KW EGR OFF zatiaľ séria
SEAT TOLEDO 1L, AFN 81KW, EGR OFF, KAT OFF
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“