Passat B6 2.0tdi BKP chcípá
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Passat B6 2.0tdi BKP chcípá
Auto jede normálně, po ujetí 2-3km chcípne, cca po 2min. naskočí jako by došla nafta. Ale lehce cuká, nebo to prostě není ono. Dělá to po udělání hlavy. Diag hlásí pouze vstřik, ale pokaždé jiný. Kabeláž, čerpadlo?
Poradíte? Díky
Poradíte? Díky
BMW GT 535, Audi S4, BMW E70 X5 M-Packet, BMW e61 xd,Audi RS 6 V10...
-
frantisek28
- Přispěvovatel
Čekal jsem který blbec to napíše jako první. Schválně jsem to tak napsal..
Františku nikdo mi tady neporadil, proto jsem to napsal jak jsem to napsal.
Ale když to chceš vědět: nezafrezovali mi sedla vstřiků, takže jsem koupil frézku za trojku a zafrezoval si to sám.
Ale když to chceš vědět: nezafrezovali mi sedla vstřiků, takže jsem koupil frézku za trojku a zafrezoval si to sám.
Můžeš popsat, jak ti mohl někdo poradit, "že ti nezafrézovali sedla vstřiků"?Každý samozřejmě bere jako fakt, že ti po udělání hlavy problém hlava dělat nebude..Je tvoje chyba, že jsi si hlavu nezkontroloval po opravě, pokud jsi to montoval sám..Pokud ne, je otázka proč jsi to někomu dával opravovat, když jsi takový genius, "že ti stejně nikdo neporadí"...Někdy mám pocit, že v dnešní době mají mnozí lidé nereálné představy o světě a život si pletou se skleněnou koulí..Proto taky tolik oduševnělých spoluobčanů sází a ujíždí na bedny.. 
nepropadat panice...
Jaj, filozof.. Jj, jsem genius, dělám si to sám, jak si budeš kontrolovat zabroušení sedla na 55stupnu na místě a druhá věc, že nepočítáš s tím, že pokud jim tam pravidelně dáváš hlavu tak ti něco neudělají. Jinak pust si něco na uklidnění https://www.youtube.com/watch?v=v7ihydEG4kk
Tady nejde o klid, ale když se ptám na cokoliv, tak mám určitou pokoru , a jsem rád, i když neuspěji, že mi někdo chce poradit..A to, o čem píšeš , je jen běžný život mechanika...Důvěřuj, ale prověřuj, stejně je všechno na tobě...pery-man píše:Jaj, filozof.. Jj, jsem genius, dělám si to sám, jak si budeš kontrolovat zabroušení sedla na 55stupnu na místě a druhá věc, že nepočítáš s tím, že pokud jim tam pravidelně dáváš hlavu tak ti něco neudělají. Jinak pust si něco na uklidnění https://www.youtube.com/watch?v=v7ihydEG4kk
nepropadat panice...
Celé fórum je tu len pre teba, nikto iný sem nemôže pripísať nič plnohodnotné iba ty sa môžeš pýtať. A to fóra plného blbcov. Gratulujem! Výborné rozmýšľanie. Nabudúce aj keď budem vedieť poradiť pošlem ťa maximálne tak do pyčy.pery-man píše:Čekal jsem který blbec to napíše jako první. Schválně jsem to tak napsal..