Problém s naftou v nádrži
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Problém s naftou v nádrži
Pokaždé, když natankuju do plných, vždy se mi při prudším zastavení vozu ozve zpod vozu rána. Tlumená rána (někdy dvě), jako kdyby někdo zezadu kopl do nárazníku.
Původně jsem myslel, že mám uvolněný naviják rezervy a ta se houpe na podvozku, kde klepe. Ale houby houby - dělá to palivo v nádrži. Setrvačností narazí do přední stěny nádrže.
Jakmile vyjedu palivo někam k půlce nádrže, přestane se to projevovat.
Máte někdo stejný problém??? Nebo je to špatně a mám to řešit?
Původně jsem myslel, že mám uvolněný naviják rezervy a ta se houpe na podvozku, kde klepe. Ale houby houby - dělá to palivo v nádrži. Setrvačností narazí do přední stěny nádrže.
Jakmile vyjedu palivo někam k půlce nádrže, přestane se to projevovat.
Máte někdo stejný problém??? Nebo je to špatně a mám to řešit?
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
Ahoj, máme asi rok starou Alhambru a dělá to taky. Už sem si toho taky všiml, že tam něco jakoby bouchne, nevím, jestli to přestane, když něco vyjedu ale prostě to taky bouchne při prudším zastavení. Nejspíš je to v pořádku.
Volkswagen Jetta 1.9 TDi PD 77kW r.v.07
Jakmile dořeším leasing, bude Jetta na prodej
Jakmile dořeším leasing, bude Jetta na prodej
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Odpovědi: 0
a ked par litriku vypališ je to to isteBugs.Bunny píše:Pokud bude nádrž opravdu plná, tak to dělat ten zvuk nemůže. To ale asi u stojanu takhle naplnit nejde.Postavím auto co nejvíce nakloněné hrdlem nádrže hahoru aby bubliny mohly ven a potom mi pár kiláků nic nešplouchá a narvu tam o pár litříků víc.

BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Odpovědi: 0
Vždyť to píšu,že pár kiláků......cupra píše:a ked par litriku vypališ je to to isteBugs.Bunny píše:Pokud bude nádrž opravdu plná, tak to dělat ten zvuk nemůže. To ale asi u stojanu takhle naplnit nejde.Postavím auto co nejvíce nakloněné hrdlem nádrže hahoru aby bubliny mohly ven a potom mi pár kiláků nic nešplouchá a narvu tam o pár litříků víc.
inac na octe,fabii dam do nadrže o 10 litrov viac ako piše vyrobca,ked ju spravne odvzdnusnim...

ja som pochopil ako kilogramov...pardon...Bugs.Bunny píše:Vždyť to píšu,že pár kiláků......cupra píše:a ked par litriku vypališ je to to isteBugs.Bunny píše:Pokud bude nádrž opravdu plná, tak to dělat ten zvuk nemůže. To ale asi u stojanu takhle naplnit nejde.Postavím auto co nejvíce nakloněné hrdlem nádrže hahoru aby bubliny mohly ven a potom mi pár kiláků nic nešplouchá a narvu tam o pár litříků víc.
inac na octe,fabii dam do nadrže o 10 litrov viac ako piše vyrobca,ked ju spravne odvzdnusnim...

BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm