Ahoj Nevite nekdo jak demontovat spinac svetel u Oktavky I, potrebuju royebrat pristrojovku a pod tim spinacem je jeden sroubek ne kterej se jinak nedostanu.
Na to ani nepotřebuješ dílenskou příručku, je to i v knížce "Jak na ......" cena cca 400kč vydává nakladatelství KOOP, tuším z Č. Budějovic.
Mmj, maj to snad v každým Tescu.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
Kornout píše:Na to ani nepotřebuješ dílenskou příručku, je to i v knížce "Jak na ......" cena cca 400kč vydává nakladatelství KOOP, tuším z Č. Budějovic.
Mmj, maj to snad v každým Tescu.
Diky za radu ale radsi bych nejakej podrobnejsi navod pokud tedy existuje, nejde jen o ten spinac svetel, potreboval bych i neco kolem motoru, jak co rozebrat a tak podobne bude to v tej knizce Jak na ..?
Kornout píše:Je v ní docela dost, vždyť si jí můžeš prolistovat v Tescu.
Jo to udelam.
Ja jen ze jsem mel tuhle knizku na Feldu a pak jsem tam spostu detajlu nenasel a musel jsem na to prijit sam, ale to bylo proti oktavce jednoduchy auto.
Určite je DP niekde úplne inde, ako Jak na to- čo sa týka záberu. Na hrubé zorientovanie ti stačí Jak na to, a na nejaké podrobnejšie práce určite potrebuješ DP.
Alex píše:Určite je DP niekde úplne inde, ako Jak na to- čo sa týka záberu. Na hrubé zorientovanie ti stačí Jak na to, a na nejaké podrobnejšie práce určite potrebuješ DP.