Fabia 1,9 tdi 77kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Fabia 1,9 tdi 77kw
Chtel bych tento motor precipovat (nejspis u cimbu). Pro novou octavii s timto motorem navysuji vykon na 113kw. Neni to prilis velka zmena oproti 77kw? Jsou ty motory uplne stejne pro octavii i pro fabii (turbo, spojka.....)?
Mattheo píše:No na oktavce mam ten samy motor s pboxem (101 kw) je to 4x4, takze je tam myslim jina spojka po 70000km je zatim vse ok, ale nechce se mi znovu davat 22t za pbox, proto uvazuji o cipu.
Powerboxem mas 101Kw jo ? mas to odbzdenych ? pbox je spis o placebo efektu...mel sis ho radsi udelat doma sam...
..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

- warhead_cz
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
Souhlas, ale 88 kW je sice pravda, ale má to jeden motor se sta...Tomas.cz píše:No 100kw bych bral jako bezpečnou hodnotu, ale 113kw se mi zdá moc.
Ostatně Cimbu říká že v sérii má ten motor 88kw tak nevím...
Standardně mají tyhle motory kolem 83 kW, i když to EU kritizovala, protože pak 77 kW od VW mnohem lépe táhne než jiné motory podobného výkonu. Ale Němcům to neva, protože platí daně podle výkonu v techničáku.
Re: Fabia 1,9 tdi 77kw
Máš SZ.Mattheo píše:Chtel bych tento motor precipovat (nejspis u cimbu). Pro novou octavii s timto motorem navysuji vykon na 113kw. Neni to prilis velka zmena oproti 77kw? Jsou ty motory uplne stejne pro octavii i pro fabii (turbo, spojka.....)?

Souhlasim ze 22 je za pbox dost a proto uz chci do tohoto auta radsi cip. Vzal jsem ten pbox protoze mi to nabidli rovnou u hellera a nemusim ho vyndavat na prohlidky a plati mi stale zaruka.(maji to tam mezi sebou nejak domluvene ze to prehlizi). Jinak Na brzde jsem s tim nebyl, ale po odpojeni je znat ztrata vykonu. jinak je od teto firmy
Kód: Vybrat vše
http://www.steinbauer.cc/