18062 - Vypiste prosim pameť zavad sdruzenych pristroju P16

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Sonyr
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

18062 - Vypiste prosim pameť zavad sdruzenych pristroju P16

Příspěvek od Sonyr »

Mám tuto chybu v jednotce. Jak se jí zbavít? V budíkách není žádná chyba respektive tam byla sporadicka komunikace rj motoru. Po odmazani se již neobjevila přesto v jednotce motoru zůstává je to 1.9 TDI 66kw 03 rok. Předchozí majitel prorazil vanu a bylo odstraněno čidlo oleje. Já jsem ho vypnul v budíkách kódováním. Zlobila dále jednotka motoru proletoval jsem ji ale začala po nějaké době zlobit znova a tak jsem provedl výměnu. Chtěl jsem aktivovat tempomat v nové jednotceale a zřejmě k vůli chybě to nelze. V předchozí jednotce to bez problémů aktivovat šlo. Chyba byla i ve staré jednotce těsně před výměnou. Spolu s jinými kvůli které jsem ji měnil. V parametrech kanálu 6 tempomat bezproblémově ukazuje jedničky jak zapíná packu i pedaly. Tak prosím o pomoc popřípadě doplňující dotazy. Děkuji...
Peugeot 406 combi 2.0 HDI 80Kw
yardarytarda
Přispěvovatel

Příspěvek od yardarytarda »

pokud ti páčka i pedály chodí tak je v jednotce tempomat aktivní jinak by ty kanály pro kontrolu byli nedostupné.Problém hledej někde jinde,tog čídlo s tím nesouvisí.Asi máš další jednotku na prd. když ti na tu původní tempomat frčel.
Rayx
Aktivista

Příspěvek od Rayx »

Pokud to nedělá čidlo oleje na vaně a vše je správně nakodovano - přístrojovka 2há pozice zprava musí být 0 -, tak si ještě prověř čidlo teploty vody, a to na obou místech, v motorovce i přístrojích. Bude jistě fixlovat ...

Tempomat zkus odkodovat a za nějakou dobu opět nakodovat.
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

TDI tech píše:Pokial v budikoch kodovanim zmenis servisny interval na pevny, tym padom budiky prestanu pouzivat TOG cidlo vo vani. Ale v RJ motora sa automaticky objavy chyba nieco s CAN komunikaciou uz nepamatam presne aka a neda sa zmazat. Tak ze vrat kodovanie tak ako bolo :kol1:
(LOL)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“