Prosím o radu - pri rozbiehaní pociťujem slabší ťah motora ako keby oneskorený nástup turba, maximálna rýchlosť myslím, že nie je touto chybou nejak obmedzená, skušal som zrýchlenie z 0 na 100 (malo by to byť cca 10 s, skutočnosť cca 12 s), najazdených cca 195 000 km, na VAGu som nebol, chvíľami pri jazde v záťaži je motor "dychtivý", žiadny dym ani čierny a biely
Vďaka
Znížený výkon motora VW PASSAT 1,9 TDi PD 96 kW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Znížený výkon motora VW PASSAT 1,9 TDi PD 96 kW
Podobne se mi chovalo auto, kdyz jsem mel zadelane filtry: jak vzduchovy, tak palivovy. Turbo zacinalo brat pozdeji, auto jelo hur.Rapet píše:Prosím o radu - pri rozbiehaní pociťujem slabší ťah motora ako keby oneskorený nástup turba, maximálna rýchlosť myslím, že nie je touto chybou nejak obmedzená, skušal som zrýchlenie z 0 na 100 (malo by to byť cca 10 s, skutočnosť cca 12 s), najazdených cca 195 000 km, na VAGu som nebol, chvíľami pri jazde v záťaži je motor "dychtivý", žiadny dym ani čierny a biely
Vďaka
No a ted jsem byl na nastaveni predvstriku: mel jsem ho spatne, auto mi zakourilo bile pri studenem startu a obcas jen trosku pri pridani a taky bylo trosku linejsi.
Zdravi
Honza Marek
Re: Znížený výkon motora VW PASSAT 1,9 TDi PD 96 kW
filtrami to nebude, všetky sú menené -vzduch, palivo, peľový, že by ten predvstrek ? ale mne to vôbec nedymíh0nza píše:Podobne se mi chovalo auto, kdyz jsem mel zadelane filtry: jak vzduchovy, tak palivovy. Turbo zacinalo brat pozdeji, auto jelo hur.Rapet píše:Prosím o radu - pri rozbiehaní pociťujem slabší ťah motora ako keby oneskorený nástup turba, maximálna rýchlosť myslím, že nie je touto chybou nejak obmedzená, skušal som zrýchlenie z 0 na 100 (malo by to byť cca 10 s, skutočnosť cca 12 s), najazdených cca 195 000 km, na VAGu som nebol, chvíľami pri jazde v záťaži je motor "dychtivý", žiadny dym ani čierny a biely
Vďaka
No a ted jsem byl na nastaveni predvstriku: mel jsem ho spatne, auto mi zakourilo bile pri studenem startu a obcas jen trosku pri pridani a taky bylo trosku linejsi.
Zdravi
Honza Marek