přepadové hadičky na TD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
přepadové hadičky na TD
u nás prodávají hadičky které vydrží měsíc, pak jedny 3.2 tuším sepmerit ale ty jsou tak tlusté že je někdy na td vstřik nenasadíš jedině je zaříznout, ted jsem dal klasiku topran 3.5 x 7.5 hadička opletená textilií,
včera jedu a za mnou čára kus hadičky na vstřiku a hadička navolno tekla, vydržela 4 měsíce
podle mě kupuju hadičky třeba na podtlak nebo nevím,
víte někdo objednávací kod hadičky přepad nafty tak 3.2 která vydrží???? dík
včera jedu a za mnou čára kus hadičky na vstřiku a hadička navolno tekla, vydržela 4 měsíce
podle mě kupuju hadičky třeba na podtlak nebo nevím,
víte někdo objednávací kod hadičky přepad nafty tak 3.2 která vydrží???? dík
-
- Aktivista
- Kendys_TDI
- Přispěvovatel
To je doba co. A původní hadičky sem tam měl do letošního jara, než se prožraly a popraskaly
a netěsnily a začlo to padat do nouzí.
A musíš kupovat palivový hadičky, ne podtlakový. Palivový maj poměrně tlustej gumovej oplet a mezi stěnou hadičky a gumovým vnějším opletem je ještě síťkový "panzíř" z uměliny, ze který se dělaj hadičky k nádržce na wc
A od semperitů co nejdál kamaráde=stačila 1 zima, abych poznal co je to za gumárny

A musíš kupovat palivový hadičky, ne podtlakový. Palivový maj poměrně tlustej gumovej oplet a mezi stěnou hadičky a gumovým vnějším opletem je ještě síťkový "panzíř" z uměliny, ze který se dělaj hadičky k nádržce na wc

A od semperitů co nejdál kamaráde=stačila 1 zima, abych poznal co je to za gumárny

Octavia 1 TDI AGR, GOLF IV 2.8 V6 4motion
a ještě je tu manželky Fóbia 1.4 16V BKY hatch
a ještě je tu manželky Fóbia 1.4 16V BKY hatch

Pokud bude ochota investovat, doporučuji přepadovou hadičku PSA pod číslem 156494, dodává se po metru v pytlíku, výdrž neskutečná, na těžko přístupná místa v motorech ideální.
To si můžeš Miloši objednat i přes Kelly.
https://www.amazon.co.uk/3x7-1000-Retur ... B07195B55Z
To si můžeš Miloši objednat i přes Kelly.
https://www.amazon.co.uk/3x7-1000-Retur ... B07195B55Z
-
- Aktivista
-
- Aktivista
Je to tragedie, ty konečné gumové zátky už vůbec nepoužívám, prasknou během chvilky, kdysi jsem používal zelenou umělohmotnou hadičku, která ztvrdla a musela se poté seříznout, aby se siundala, ale byla nezničitelná... Bohužel už není na trhu, origu už také nevěřím, už i tam projdou ty opletené sráče které nadělají tolik starostí-nechytá, pohuluje apod. a jsou tam chvilku..Chce to pátrat a použít třeba vzduchové - tlakové...A když jsem nedávno dělal starou 1,3 D -Polo apod. se vstřikovači miniaturami , problém byl ještě větší...
nepropadat panice...