Tempomat octavia I 1.9td ATD 4x4
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tempomat octavia I 1.9td ATD 4x4
Asi rok jsem se snažil rozchodit tempomat dokonce jsem nechal testovat jednotku motoru aby mě tempomat šel a tempomat zaboha nefungoval přesto že jednotka vše viděla.Věděl jsem že auto je stočené ale nedával jsem tomu žádnou vinu až teď jsem měl možnost km upravit na původní hodnotu kterou jsme vyčetly z motorovky a tempomat maká.Může mě to někdo vysvětlit.Dík geo.
Hansdob čím jsi do nich štoural?Mě nešel jen tempomat a na nic si to nestěžovalo.Koupil jsem si hračku na pin tak jsme u piva vymysleli přidat km na asi původní a maká to.Ted si mě znejistěl zda to pokoušet dolu abych tady zejtra neprosil kdo mě je srovná.Auto je moje a se mnou už dožije tak je mě jedno kolik je na budíkách ale štoura ve mě mě nutí to zkusit znova umotat.Dík geo.
- hansdob
- Aktivista
Odpovědi: 1
Já jsem tenkrát comanderem a vag tacho a nešlo mi nic ani ta eeprom. Pak jsem se tu někde na to ptal a někdo mi tu nabídl ze to vyřeší no a poslali jsme di to poštou a on mi z nich udělal “novy” a pak jsem to zkoušel a už šlo vše umotavat přidávat číst zapisovat ..... taky v zavadach nic nebylo. Jen nešel tempomat, gong závady a víc si nevzpomínám je to už X let to ještě bylo v mem žlutakovi.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K