Tempomat octavia I 1.9td ATD 4x4

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
geo
Aktivista
Odpovědi: 0

Tempomat octavia I 1.9td ATD 4x4

Příspěvek od geo »

Asi rok jsem se snažil rozchodit tempomat dokonce jsem nechal testovat jednotku motoru aby mě tempomat šel a tempomat zaboha nefungoval přesto že jednotka vše viděla.Věděl jsem že auto je stočené ale nedával jsem tomu žádnou vinu až teď jsem měl možnost km upravit na původní hodnotu kterou jsme vyčetly z motorovky a tempomat maká.Může mě to někdo vysvětlit.Dík geo.
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

Špatně smotany budiky
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

Ladas ty jsi se stím už setkal?No zkusím to znova odmotat schválně co to provede ale nebejt tý náhody že jsem si hrál s km tak bych to asi nikdy nerozchodil protože budíky by mě nikdy nenapadly.
hansdob
Aktivista

Příspěvek od hansdob »

je to maxidot pokud ano tak už jsem se stím taky setkal a vubec mi nic na nich nešlo (ani vyčíst eeprom)pak mi je někdo tady z fora dělal na virgin a pak uz šlo vše.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

Hansdob čím jsi do nich štoural?Mě nešel jen tempomat a na nic si to nestěžovalo.Koupil jsem si hračku na pin tak jsme u piva vymysleli přidat km na asi původní a maká to.Ted si mě znejistěl zda to pokoušet dolu abych tady zejtra neprosil kdo mě je srovná.Auto je moje a se mnou už dožije tak je mě jedno kolik je na budíkách ale štoura ve mě mě nutí to zkusit znova umotat.Dík geo.
hansdob
Aktivista

Příspěvek od hansdob »

Já jsem tenkrát comanderem a vag tacho a nešlo mi nic ani ta eeprom. Pak jsem se tu někde na to ptal a někdo mi tu nabídl ze to vyřeší no a poslali jsme di to poštou a on mi z nich udělal “novy” a pak jsem to zkoušel a už šlo vše umotavat přidávat číst zapisovat ..... taky v zavadach nic nebylo. Jen nešel tempomat, gong závady a víc si nevzpomínám je to už X let to ještě bylo v mem žlutakovi.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

Tak Ladas to asi trefil smotal jsem to znova a normálně to funguje.To je teda vychytávka jak to že si nic nestěžuje na nějakou informaci která chybí tempomatu?Nebejt toho hraní s kabelem tak na tohle nikdy nepříjdu a pochybuju že by někdo podezříval budíky kdyby se s tím už nesetkal.
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“