Zapnutí immobilizeru na VW Bora variant 1.9tdi 74kw 2003

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Warkoc
Nováček
Odpovědi: 0

Zapnutí immobilizeru na VW Bora variant 1.9tdi 74kw 2003

Příspěvek od Warkoc »

Ahoj všem prosím mám na všechny dotaz, přes vcds jsem si chtěl spárovat klíče (immo stale mi bliká kontrolka) jenomže když klíče chci jakože vymazat píše mi to chybu když najedu přes motor na immo píše mi to immo pozice 1 a nejde mi to nějak taky přepnout na třeba nový nebo zapnuto sparovano mám také samozrejmne kabel kkl na VAG commander tam jsem se snažil o zapnutí jenomže stále to nejde můžete mi někdo poradit jak immo zapnout buď přes to Vcds nebo commandera tak ať mi přestane blikat ta kontrolka budíky by měli být myslím že RB 8 polodot nepamatuji si přesně označení ale tak nějak jsou :-)
OťasTDi
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od OťasTDi »

Já jsem se s podobnou věcí také zabýval a nepochodil jsem...Vag K+ Can Commander je zastaralý program co umí tak možná nefaceliftové Passaty, ve VCDS si myslím, že to neuděláš (zkušenější ať mi to vyvrátí) a tak potřebuješ pořádný kabel + soft, který stojí tutově přes 10 000kč (nevím přesně) a to se ti pro jedno auto nevyplatí...ale jsou borci, kteří se zabývají právě tímhle, klíče, budíky atd a za 300kč ti to udělají...ty znáš PIN budíků? pokud né, tak si myslím, že to stejně budeš muset dát někomu, kdo na to má kabel a ten už ti to rovnou zmákne....ale je pravda, že tomuhle já moc nehovím...nevím odkud jsi, ale kdybys byl tady ze severu, tak mám v Teplicích osvědčeného borce - dal bych ti do SZ kontakt
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“