Nissan Terrano II problem zo startom
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nissan Terrano II problem zo startom
Zdravim vas.
Otazka na vas ohladne nissanu.Auto zo dna na den prestalo ist doslova z minuty na minutu auto bezalo ok aj vykonovo v ramci moznosti proste ok.Zahasilo sa a odvtedy nemozno nastartovat.Svietila kontrola imobilizeru.Imo sa dalo odstranit nasurovo chlapikovi ktory uz ich par spravil.Auto ajtak nestartuje nafta je uplne ze natlacena rucnou pumpickou.Na cerpadle solenoid sme skusali aj nasurovo otvorit nafta ajtak nejde proste od cerpadla dalej to nejde.Akonahle sa fukne start sprej auto na sprej zbrchta cize mechanicky by malo byt ok.V rj po pokuse nastartovat ostali 3 chyby jedna od ovladania turba 2chyba od senzoru lambdy a 3 chyba p1680 kde pisu rozne stranky rozne odpovede vacsinou zle kodovanie riadiacky ale uz niekde som sa docital aj nieco s tlakom oleja.Co dalej? nejake napady?
Otazka na vas ohladne nissanu.Auto zo dna na den prestalo ist doslova z minuty na minutu auto bezalo ok aj vykonovo v ramci moznosti proste ok.Zahasilo sa a odvtedy nemozno nastartovat.Svietila kontrola imobilizeru.Imo sa dalo odstranit nasurovo chlapikovi ktory uz ich par spravil.Auto ajtak nestartuje nafta je uplne ze natlacena rucnou pumpickou.Na cerpadle solenoid sme skusali aj nasurovo otvorit nafta ajtak nejde proste od cerpadla dalej to nejde.Akonahle sa fukne start sprej auto na sprej zbrchta cize mechanicky by malo byt ok.V rj po pokuse nastartovat ostali 3 chyby jedna od ovladania turba 2chyba od senzoru lambdy a 3 chyba p1680 kde pisu rozne stranky rozne odpovede vacsinou zle kodovanie riadiacky ale uz niekde som sa docital aj nieco s tlakom oleja.Co dalej? nejake napady?
Re: Nissan Terrano II problem zo startom
Nazdar vyriešil si problem s teranom co bolo za chybu
Ahojte bol som pri jednom terrane 2.7TDI vyblikat zavadu ak som dobre postrehol robilo to takto blik....blik.blik.....blik.blik...blik Asi zrejme kod 1221 ak som bol pozorni nemožem dohladat nikde na internete zavady na terrano 2 pomocou blikavich kodov..auto je spadnute s vykonu a niekedy nejde vytočit cez 2tis otačok ..na dalšie startovanie napriklad zase ide ale dymi na modrobielo velmo hulíí a motor extremne trasie , zvuk v otačkach ked ide vytočit je za vyfukom taky ako keby nejde na všetky valce..Dakujem Vám...
BMW E36 316 limo
BMW E36 316 Coupe
BMW E36 316 Compact
BMW E36 318IS limo
BMW E34 520i limo
BMW E36 316 Coupe
BMW E36 316 Compact
BMW E36 318IS limo
BMW E34 520i limo
Tak si odpoviem kody 12 a 21 su MAF a pilotny vstrek zo zdvihom ihly čiže zyvady som vygooglil tak možem menit. resp najprv pokontolovat kabelaž .
BMW E36 316 limo
BMW E36 316 Coupe
BMW E36 316 Compact
BMW E36 318IS limo
BMW E34 520i limo
BMW E36 316 Coupe
BMW E36 316 Compact
BMW E36 318IS limo
BMW E34 520i limo
Dnes došiel novy svtrek pilotny& bosch, da som ho tam vyfrkual naftu naštartovalo a po 500m drb a zase v nudzi,..kod 21
BMW E36 316 limo
BMW E36 316 Coupe
BMW E36 316 Compact
BMW E36 318IS limo
BMW E34 520i limo
BMW E36 316 Coupe
BMW E36 316 Compact
BMW E36 318IS limo
BMW E34 520i limo
tak opravene odovzdane.. boli priprchate hadičky a sitka okolo čerpadlo.....filter sa menil pred dvoma tyždnami bol tam 13ročni filter paliva,,dal sa novy a nepomohlo..lebo pripchate to bol bordel ža za filtrom smer na motor
BMW E36 316 limo
BMW E36 316 Coupe
BMW E36 316 Compact
BMW E36 318IS limo
BMW E34 520i limo
BMW E36 316 Coupe
BMW E36 316 Compact
BMW E36 318IS limo
BMW E34 520i limo
Dalšie Terrano tu ale 3,0TDI a už s OBDII ....zhaslo na volnobeh a neštartuje na sprej chvilu pokrochka inak na naftu nič ...v pamati zavad boli chybi ohladne komunikacie s čerpadlom vstrekovacim je tam VP44 motor by mal byt tiež od opla 30DTI zrejme čo nasvedčuej kod motora ,stretli ste sa niekto stym ? konektori na čerpadle som vystriekal čističom kontaktov ale ani šklb..zaujmave že pol dna štartuje a žiadne zavady RJ už nepiše na motore....ale ani neodpali ,cesta paliva je tesna prekontroloval som všetky spoje a kde sa mi nezdali pasky dal som ich za nove šrobovacie a drotove vyhodil....mate tip ?
BMW E36 316 limo
BMW E36 316 Coupe
BMW E36 316 Compact
BMW E36 318IS limo
BMW E34 520i limo
BMW E36 316 Coupe
BMW E36 316 Compact
BMW E36 318IS limo
BMW E34 520i limo
-
slovacek.milos
- Aktivista
napiš kolik má čerpadlo najeto km, podle mě moc a de srat, čerpadlo je zavzdušněné jestli máš elektrickou odsávačku provozních kapalin tak natlačí 7 ATm připoj do čerpadla a zapni natlač naftu motor chytne, de použít i jiné čerpadlo třeba na benzín klidně z felicie MPi, jiné odvzdušnění význam nemá, samospádem to tak nejde,
závada se ale bude časem opakovat, napiš kde bydlíš, oprava čerpadla je drahá, chytá to i na lanostarter 100-200 metrů záleží na odvaze ;)https://www.bing.com/aclick?ld=e8NMXjDC ... tb=1&ntb=1 DIESEL System Kravaře s.r.o.
Čemenka 3248/1A
747 21, Kravaře nsjlepší výsledk s opravou čerpadla jsem měl zde
závada se ale bude časem opakovat, napiš kde bydlíš, oprava čerpadla je drahá, chytá to i na lanostarter 100-200 metrů záleží na odvaze ;)https://www.bing.com/aclick?ld=e8NMXjDC ... tb=1&ntb=1 DIESEL System Kravaře s.r.o.
Čemenka 3248/1A
747 21, Kravaře nsjlepší výsledk s opravou čerpadla jsem měl zde
Tak auto mam 377tis km , majitel jazdi na max 10lit v nadrži(ludom nevystvetliš) ..má tam balonik dany daval niekto iny neviem ked tam dali balonik tak zrejme podavačku vnadrži to nebude mat to auto...ešte zmeram na tom dake napatia mam schemu presnu fuel pump ZD30DTI na ten motor konkretne...ešte ma zaujma jedna vec treba vysunut motor od prevodovky ked sa meni čerpadlo ? čital som na patrol forum že dva šroby vane su pod prevodovku a treba motor vysunut z držiakov čiže podsttae skoro aj demontovat z vozidla..Dakujem.
BMW E36 316 limo
BMW E36 316 Coupe
BMW E36 316 Compact
BMW E36 318IS limo
BMW E34 520i limo
BMW E36 316 Coupe
BMW E36 316 Compact
BMW E36 318IS limo
BMW E34 520i limo
-
slovacek.milos
- Aktivista
jebni taam dvacku nafty, lano, padesát, trojku pustíš spojku a klidně 100 m i víc a jedeš, zavezmu to a jestli kanystruje a jezdí na desítku navty
tak mu vzkaž že je kokot drevený plechom pobitý
řídící tyristor v čerpadle chladí nafta a je háklivý když nafta dojde
balónik

řídící tyristor v čerpadle chladí nafta a je háklivý když nafta dojde