světla caddy rv04 sdi

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
oktáf
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

světla caddy rv04 sdi

Příspěvek od oktáf »

Zdravím všechny, trochu jsem přechválil svého dělníčka. Dnes večer jsem vlezl do auta, nastartoval a jak jsem zvyklý po naskočení motoru otočil vypínačem světel. Najednou jsem si uvědomil, že se potkávačky rozsvítili hned po otočení klíčku i když byl vypínač v poloze vypnuto. v poloze vypnuto svítí tlumená přední světla. v poloze parkovací svítí tlumená vpředu a zadek a k tomu parkovací. V poloze zapnutí potkávací světla zhasnou ale když páčkou přepnu na dálková, tak svítí. Světelná houkačka funguje normálně. ještě jsem si všiml, že mi nesvítí osvětlení topení a radia.
Nesetkal jste se někdo s podobným problémem? Alespoň nasměrovat - vypínač? přepínač světel? někde něco uklepaného? nebo alespoň schema zapojení. Předem děkuju :)
CFHC
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Zkus vytáhnout ty patice z tlumných světel co v nich jsou H7my,někdy se to úplně roztaví že ty konektory se dotknou sebe, ženská to na pracovním autě tak měla..nechápu že to prostě nevypálilo pojistku,asi nějaký bludný proudy (noteeth)
oktáf
Přispěvovatel

Příspěvek od oktáf »

moc děkuju za tip, zkusím to omrknout :)
CFHC
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

problém :roll: (LOL)
oktáf
Přispěvovatel

Příspěvek od oktáf »

i tobě děkuju za tip, nevěděl jsem že se to tak jmenuje :D
CFHC
oktáf
Přispěvovatel

Příspěvek od oktáf »

tak jsem se dnes konečně dostal k tomu, abych caddýska prohlédl a závada je ve spínači světel. byl tam spečený kontakt na tom jednom hřebínku a celé je to tam dost vypálené. Jinými slovy - "problém" je vyřešen :D - byl to spínač.
CFHC
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

oktáf píše: Jinými slovy - "problém" je vyřešen :D - byl to spínač.
taky jsem to několikrát měl ochodil se tam takový úprofil dotláčený pružinkou a celé to začalo hořet
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“